De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling: 9.2/10 - 152 beoordelingen
Deskundig advies & uitstekende service
Gratis bezorging boven € 25,- in NL

Garagedeuren
al vanaf
€695,- per stuk!
Meer bekijken

Garagedeuren op maat 

U kunt bij De Rooij Garagedeuren kiezen voor een standaard afmeting garagedeur maar ook voor een maatwerk garagedeur. U kunt de garagedeur dan exact op de door u gewenste maat bestellen. Daarnaast zijn er meer mogelijkheden voor het design van de garagedeur. Als u dit formulier invult, dan kunt u zelf uw garagedeur samenstellen en de prijs berekenen. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om de garagedeur te bestellen. Niet alle opties staan in het formulier, heeft u wensen maar ziet u dat niet, neem gerust contact met ons op, er is veel mogelijk.

Op maat gemaakte garagedeuren zijn beschikbaar in vele RAL-kleuren

De standaard kleuren bij de maatwerk garagedeuren zijn:

  • RAL 7016 (antraciet grijs)
  • RAL 9016 (wit)

Daarnaast kunnen wij de panelen laten spuiten in vrijwel iedere gewenste kleur. 

De garagedeuren van De Rooij Garagedeuren zijn weersbestendig en eenvoudig te reinigen. Het ruime aanbod aan kleuren en designs maken vele variaties mogelijk, zodat er altijd een keuze is die past bij uw wensen.

Designs

Bij de maatwerk garagedeuren, zijn er vele mogelijkheden. Deze kunnen bijv. geleverd worden met een plankenmotief, zowel met houtnerf- als met stucco structuur. Daarnaast kunnen deze maatwerk deuren geleverd worden met een 'midden groef' (houtnerf of glad), 'vlak paneel (houtnerf, stucco of glad) of micro-rib (altijd glad). Kijk eens bij sfeerimpressie voor foto's van de diverse mogelijkheden.

Lees meer over de verschillende kleuren en designs

Technische specificaties en inmeetschema

Bij het inmeten van een garagedeur komt het een en ander kijken. Bekijk hier hoe het inmeten gedaan dient te worden. Tevens hebben wij de technische specificaties hier voor u op een rij gezet. Mocht u twijfels hebben of wilt u even overleggen, bel of mail ons gerust.

De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 152 beoordelingen
Deskundig advies & uitstekende service
Gratis bezorging boven € 25,- in NL (muv grote pakketten)