Veelgestelde vragen (FAQ)

Heeft u een brandende vraag over onze garagedeuren? Bekijk dan onderstaande vragen en antwoorden en misschien vindt u het antwoord op uw vraag hier al. Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Stel uw vraag dan hier!

Inmeten garagedeur

Wat moet ik precies meten en hoe weet ik welke maat deur in mijn garage past?
Een handig hulpmiddel om de juiste maten door te geven, is de tekening op het tabblad technische specificaties. Hier kunt u onder het kopje inbouwmaten een tekening downloaden met de maten waar u rekening mee moet houden. De dagmaat (openingsmaat) is de bestelmaat. Voor sectionaaldeuren is een gering verschil tussen de dagmaat en de bestelmaat geen probleem. Als u de dagmaat aan ons doorgeeft, kunnen wij bepalen welke maat deur u nodig heeft.
Ik heb een afwijkende deurmaat, kan ik deze ook op maat (laten) maken?

Ja, u kunt ervoor kiezen om een standaard maat garagedeur te bestellen en deze zelf op maat in te korten. De panelen zijn zowel in de lengte als in de breedte eenvoudig in te korten tot het gewenste formaat. Ook kunnen wij uw garagedeur exact op maat leveren. De levertijd is dan vaak iets langer (4-6 weken). Op onze website kunt u zelf een maatwerkdeur samenstellen en bestellen: https://derooijgaragedeuren.nl/product/garagedeur-op-maat/

Garagedeuropener

Op welk type garagedeuren is een garagedeuropener te installeren?

Een elektrische garagedeuropener is geschikt voor ieder merk sectionale garagedeur. Daarnaast is een garagedeuropener geschikt voor vrijwel alle type kanteldeuren met uitzondering van kanteldeuren welke binnen de gevel draaien.

Bezorgen en Afhalen

Is er ook een mogelijkheid om de deuren te laten bezorgen?

Ja, wanneer u geïnteresseerd bent in één van onze garagedeuren, dan kunnen wij deze bij u afleveren, onder de tab Afhalen/Bezorgen vindt u onze bezorgkosten. Uiteraard is het ook mogelijk om de garagedeuren bij ons magazijn in Assen te komen afhalen (op afspraak).

Montage

Monteren jullie ook garagedeuren?

Onze garagedeuren kunnen zelf worden gemonteerd of u kunt dit aan onze vakkundige monteurs overlaten! Ook daar kunnen wij voor zorgen.

Zelf uw deur monteren
De meeste van onze garagedeuren in ons assortiment zijn vrij eenvoudig zelf te monteren. Enige technische kennis en kunde helpt uiteraard, maar door middel van een duidelijke handleiding en instructievideo proberen we u zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens de installatie. Onze doe-het-zelf klanten zijn ongeveer een dag bezig om een garagedeur te plaatsen.

Telefonische ondersteuning tijdens de openingsuren
Mocht u tijdens de montage vragen hebben of onverhoopt tegen problemen aan lopen, belt u ons alstublieft op 0592-342922. Onze medewerkers zitten klaar om u vooruit te helpen.

Montage door De Rooij Garagedeuren
Garagedeuren die inclusief montage zijn besteld, worden altijd direct bij levering gemonteerd, zodat u meteen van een werkende garagedeur kunt genieten. Onze vakkundige installateurs zorgen ervoor dat de garagedeur binnen 1 dag perfect gemonteerd wordt.
Wij monteren in Groningen, Friesland en Drenthe.

Magazijn en showroom

Is er een mogelijkheid om de garagedeuren te bekijken in een showroom?

Ja, wij hebben een showroom waar u diverse garagedeuren en openslaande deuren kunt komen bekijken. Deze kunt u (op afspraak) bij ons komen bekijken.

Garantie

Zit er ook garantie op de garagedeuren?
Ja, er zit twee jaar garantie op de bewegende delen en de motor. Meer informatie hierover vindt u onder Garantieverklaring. Uw factuur is tevens uw garantiebewijs.

Prijzen

Zijn alle prijzen op de website inclusief BTW?
Ja, alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Accessoires

Kan ik ook een (extra) handzender of andere accessoires/onderdelen bestellen voor mijn garagedeur, hekopener en/of losse aandrijving?

Ja, dat kan. U kunt tot maximaal 20 afstandsbedieningen aanmelden bij de motor. Ook andere accessoires kunt u op onze website bestellen. Voor andere accessoires verwijzen wij u naar: https://derooijgaragedeuren.nl/categorie/accessoires/.

Materialen

Er missen onderdelen in mijn pakket, wat nu?
Dit kan een keer gebeuren, mocht dit het geval zijn, neem dan contact met ons op en wij zullen het onderdeel/de onderdelen nasturen. Wij hebben doorgaans alle onderdelen voorradig.
Van welke materialen zijn de sectionaal deuren gemaakt?
De panelen van onze sectionaal deuren zijn gemaakt van verzinkt staal met isolatievulling (polyurethaan). De panelen zijn 4,1 cm dik en de isolatielaag is 4cm dik.
Hoe weet ik of mijn deur van goede kwaliteit is?

Het kan voor u, als eenmalige koper, moeilijk en tijdrovend zijn in deze zee van merken de meest geschikte garagedeur te vinden en de juiste keuze te maken. Bij De Rooij Garagedeuren bieden wij u een uitgebreid, assortiment van kwalitatieve materialen, in uiteenlopende stijlen, structuren en designs voor u samengevat in een overzichtelijk brochure. U kunt naar hartenlust combineren. Ook de kleur van uw garagedeur is volledig aan te passen aan uw smaak en de uitstraling van uw woning. Dankzij de constructie van de deur (horizontale panelen) kunt u de ruimte in uw garage optimaal benutten.

Onze garagedeuren worden uitsluitend gefabriceerd van hoogwaardige en duurzame materialen. Ze zijn gekeurd en gecertificeerd door de Stichting Kwaliteit Gevelelementen (WK2). Vanzelfsprekend voldoen onze deuren ook aan de Europese EN 13241-1 norm, die verplicht is voor de CE-markering.
Iedere garagedeur wordt door ons op vakkundige wijze, op maat vervaardigd en uitgebreid gecontroleerd voor levering. De kwaliteit van de gebruikte materialen staan garant voor een lange levensduur. Daarnaast geven wij twee jaar garantie op al onze deuren.

 

Referenties

Kunt u mij een referentie-adres noemen, waar u geleverd hebt en waar ik de deuren dan kan bezichtigen?

Nee, ter wille van de privacy van de klant is dit niet mogelijk. Wij hebben daarom op onze website een sfeerimpressie van onze deuren voor u samengesteld, deze kunt u vinden op: https://derooijgaragedeuren.nl/sfeerimpressie/