De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL

Garagedeuren
al vanaf
€950,- per stuk!
Meer bekijken

Technische specificaties

Heeft u uw oog op één van onze garagedeuren laten vallen? Op deze pagina bieden wij u inzicht in de meest gangbare opties die van toepassing zijn op een (elektrisch aangedreven) bedrijfsdeur. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bedrijfsdeuren.

Standaard uitvoering: 4cm geïsoleerd paneel, welke tweezijdig voorzien zijn van een hoogwaardige gecoate staalplaat (0,35mm dik).

Afwerking: aluminium u-profiel afwerking aan boven- en onderzijde.

Panelen: de panelen zijn standaard voorzien van een houtnerfstructuur en smalle profilering (plankenmotief). Andere motieven zijn op bestelling leverbaar. De panelen zijn 40 mm geïsoleerd met polyurethaan en zijn tweezijdig voorzien van een hoogwaardige gecoate staalplaat (0,35 mm). De panelen zijn eenvoudig in te korten (zowel in de breedte als in de hoogte). De garagedeur is verdeeld over panelen van ongeveer 50 cm breed en zijn uitgevoerd met een vingerknelbeveiliging.

Profilering: standaard binnenzijde smalle profliering (plankenmotief), standaard buitenzijde houtnerf met smalle profilering (plankenmotief).

Railsysteem: enkele rail. Tevens is een daklijnvolgende uitvoering leverbaar. Optioneel kan Roestvrijstaal beslag worden toegepast.

Afdichting: rondom tochtwerend rubberprofiel. De deuren zijn voorzien van industriële rubbers aan boven- en onderzijde.

Kleuren: in de kleuren RAL 9010 (wit), RAL 7016 (antraciet grijs) & RAL 9006 (aluminiumkleur).

Bediening: handbediend (met koord of kettingtakel) of elektrisch bediend.

Aandrijving: aandrijving op de as inclusief 2 handzenders. Mogelijk in 220V en 380V.

Beveiliging: Veerbreukbeveiliging, kabelbreukbeveiliging, vingerknelbeveiliging en onderloopbeveiliging middels sensor.

Overige kenmerken:

- Duurzaam
- Alle deuren zijn voorzien van het CE-keurmerk
- Toepasbaar in renovatie en nieuwbouw
- In breedtes tot 6000mm leverbaar
- Ook in RVS uitvoering verkrijgbaar
- Te leveren in handbediend en elektrisch bediend
- Wij bezorgen ook bij u thuis (kijk voor meer informatie op Afhalen / Bezorgen)
- Lange levensduur en onderhoudsarm
- Diverse inbouwmogelijkheden (standaard, lift up, daklijnvolgend etc.)
- Eventueel met montage te leveren (alleen in Noord-Nederland)
- De industriedeur wordt als doe-het-zelf pakket geleverd
- Kortom een erg complete industriedeur voor een uiterst scherpe prijs!

Certificering Conformite Europeene

Dankzij de vele combinatiemogelijkheden kunnen de deuren eenvoudig worden geïntegreerd in zowel industriële als commerciële gebouwen. Onze bedrijfsdeuren zijn gemakkelijk te bedienen, functioneel en vergroten de uitstraling van uw pand.

Aandrijving

Voor de aandrijving van uw industriedeur zijn er tal van mogelijkheden. Afhankelijk van het gebruik en uw logistieke wensen stemmen wij de aandrijving daarop af. De elektrische aandrijving is uitgevoerd in een 220V aansluiting inclusief kettingtakel (noodontgrendeling). Uiteraard behoort een aandrijving voor een daklijnvolgende deur ook tot de mogelijkheden, evenals een handmatige deur, waarbij de deur wordt bediend met een kettingtakel om deze te openen en te sluiten. De Rooij Garagedeuren kan u geheel vrijblijvend een zeer scherp geprijsde offerte aanbieden.

kettingtakelindustriedeurennoodstop

Lichtinval

Afhankelijk van de achterliggende ruimte zal er meer of minder behoefte zijn aan lichtinval. Bij garages en brandweerkazernes wordt over het algemeen veel licht gewenst. Daarentegen zullen bedrijven aan de openbare weg, waar inkijk niet gewenst is, bij voorkeur kiezen voor een volledig gesloten deur. Onze (full vision) vensters zijn voorzien van dubbele beglazing. Kijk onder accessoires voor meer informatie en prijzen.

bedrijfsdeuren

veiligheidsglas

Veiligheid

Beknellingsgevaar dient tot een minimum te worden beperkt en een deur mag niet plotseling dichtvallen door kabelbreuk, veerbreuk of een falende besturing. Niet alleen letsel of schade aan personen of goederen moet tot een minimum worden beperkt, maar ook inbraak of ongewenste onderbreking van de workflow door een falende deur. De veiligheidsnormen bieden een veilige basis, maar voorzien lang niet in al deze wensen.

Volgens de Europese normen dienen industriële deuren aan een groot aantal veiligheidseisen te voldoen. Deze zijn er op gericht te voorkomen dat personen en goederen letsel of schade kunnen oplopen bij gebruik van de deur.

Denkt u aan:

* Veerbreukbeveiliging
* Vingerklembeveiliging
* Optilbeveiliging

vrouw die een garagedeur opent

garagedeur detailfoto

optilbeveiliging

De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL