De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL

Garagedeuren
al vanaf
€950,- per stuk!
Meer bekijken

De panelen: 

- De deurpanelen zijn 40mm geïsoleerd 

- De warmtetransmissie is 1.80 W/m²K 

- De geluisdsisolatie is 24dB 

- De binnenzijde van de panelen is altijd wit 

Afmetingen & Inbouwruimte 

Wij verkopen 2 verschillende montage systemen: 

  1. Lage inbouwsysteem met trekveren (min. 10 cm bovenruimte nodig)

Bij het lage inbouwsysteem is er slechts 10 cm vrije bovenruimte nodig boven de deuropening. Naast de deuropening links en rechts is minimaal 9 cm vrije ruimte nodig is. Voor deuren tot een afmeting van 3000 x 3000 wordt vrijwel altijd dit systeem gekozen. Het monteert makkelijk en u heeft er geen nawerk van. Bij grotere deuren wordt meestal gekozen voor het inbouwsysteem met torsieveren.

 2. Inbouwsysteem met torsieveren (min. 20 cm bovenruimte nodig). 

Links en rechts naast de deuropening heeft u minimaal 9 cm vrije ruimte nodig. Boven de deuropening is minimaal 20 cm vrije ruimte nodig. Dit systeem wordt meestal toegepast voor grotere deuren. Twijfelt u wat u moet kiezen, vraag ons gerust om advies.

Elektrisch of handmatig 

De Rooij Garagedeuren levert de garagedeuren met verschillende opties in bediening: 

  1. Geen > U kunt de sectionaaldeur met de hand (zonder slot) openen en sluiten. Of uw huidige garagedeuropener overzetten. 
  2. Handmatige vergrendeling met schuifslot > U kunt de sectionaaldeur met de hand (maar met slotmechanisme) alleen van binnenuit ontgrendelen met een schuifgrendel. 
  3. Handmatige vergrendeling met cilinderslot > U kunt de sectionaaldeur met de hand (maar met slotmechanisme) van binnen en binnen openen en sluiten. 
  4. Elektrische aandrijving > De garagedeur wordt met een motor bediend. De motor draait op een onderhoudsvrije tandriem en is vrijwel geruisloos bij openen en sluiten. Als u kiest voor een elektrische garagedeur, krijgt u standaard 2 afstandsbedieningen bijgeleverd.

Showroom 

Graag eerst een keer kijken? Dat kan in onze showroom in Assen, daar kunnen wij u precies laten zien hoe onze deuren werken en gemonteerd dienen te worden.

Levertijd

Op onze op maat gemaakte garagedeuren zit een levertijd van 4 tot 5 weken. Deze tijd stelt ons in staat om een product van hoge kwaliteit te leveren dat perfect aansluit op uw wensen. We begrijpen dat het kiezen van een op maat gemaakte garagedeur een belangrijke investering is, en we willen dat u volledig tevreden bent met het eindresultaat. 

Handleiding 

U krijgt een uitgebreide Nederlandstalige handleiding bij de deur geleverd, die u stap voor stap door de montage heen leidt. Daarnaast zijn er montagevideo's op onze website te bekijken. U krijgt twee jaar garantie op alle bewegende delen en de motor. 

Woont u in Noord-Nederland (Drenthe, Friesland, Groningen)? Dan kunnen wij u in contact brengen met een professionele en vakkundige monteur. De kosten voor deze monteur bedragen doorgaans €550.

Informatie/handleidingen 

Montagehandleiding G200 (min. 20cm) 

Montagehandleiding lage inbouwsysteem (min. 10 cm inbouwruimte) 

Meetinstructies 

  

Veel gestelde vragen 

De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL