De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL

Garagedeuren
al vanaf
€950,- per stuk!
Meer bekijken

Technische specificaties en inmeetschema

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze sectionale garagedeuren. Ook kunt u hier de inbouwmaten downloaden. Het inmeten van een garagedeur is heel eenvoudig. Onderstaand vindt u een stappenplan voor het inmeten van uw garagedeur. Zijn uw maten anders, u mag ons ook altijd even bellen of mailen voor meer informatie. Soms zijn er ook andere oplossingen mogelijk.

Inbouwmaten garagedeur

2 soorten inbouwsystemen

Het grootste deel van onze garagedeuren wordt geleverd met onderstaande 2 inbouwsystemen. Mochten deze opties echter niet bij u passen, neem dan gerust contact met ons op, er zijn meer mogelijkheden. U kunt bijv. nog minder ruimte boven uw deuropening hebben, dan onderstaand beschreven of wilt u bijv. dat de garagedeur schuin met het dak meeloopt. Dit is allemaal mogelijk, neem gerust contact met ons op.

Torsieveren
Het eerste inbouwysteem werkt met een of twee torsieveren. Afhankelijk van de afmeting van de garagedeur worden er 1 of 2 veren bijgeleverd. Deze veren worden boven de deuropening geplaatst. Bij dit systeem is er boven de deuropening minimaal 20 cm vrije ruimte nodig. Dit is dus de ruimte van deuropening tot aan de balken/plafond. Dit systeem kan geleverd worden voor deuren tot maximaal 3.50 mtr hoog.
Via de volgende link vindt u een video met het inbouwsysteem met torsieveren: https://vimeo.com/222526632/08305a9efb

Trekveren
Het tweede inbouwsysteem wordt geleverd met trekveren. Deze worden aan de zijkant van de garagedeur geplaatst, dit systeem heeft minder bovenruimte nodig en is de ideale oplossing als er minder ruimte beschikbaar is. Bij dit systeem is er boven de deuropening minimaal 12 cm vrije ruimte nodig. Dit is dus de ruimte van deuropening tot aan de balken/plafond. Dit systeem kan geleverd worden voor deuren tot maximaal 3.00 mtr hoog. Via de volgende link vindt u een video met het inbouwsysteem met trekveren: https://vimeo.com/222845909/4d65f7ce28

Elektrisch of handbediend

Elke garagedeur kan geleverd worden met een elektrische aandrijving of handbediend. Als u kiest voor een elektrische garagedeur, dan werkt de motor ook automatisch als slot. Dat betekent dat als de deur dicht is, het vrijwel onmogelijk is om deze van buitenaf open te krijgen. Een elektrische deur wordt standaard met 2 afstandsbedieningen geleverd. Daarnaast worden onze aandrijvingen altijd met een stille tandriem geleverd. De motor is voorzien van LED verlichting, deze blijft altijd 2-3 minuten branden na het openen en sluiten van de garagedeur. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een losse aandrijving op uw bestaande garagedeur te plaatsen.

Als u kiest voor een handbediende deur, dan kunt u kiezen uit 2 sloten. De eerste is het schuifslot, dit zit aan de binnenzijde van de garagedeur. U kunt dan ook alleen aan de binnenkant de garagedeur openen en sluiten. De tweede optie is een cilinderslot. Deze wordt door het paneel heen geboord. Hiermee kunt u de garagedeur zowel aan de binnen- als buitenzijde openen en sluiten. 

Overige kenmerken

 • Duurzaam, lange levensduur
 • Alle deuren en garagedeuropeners zijn voorzien van het CE-keurmerk
 • Toepasbaar in renovatie en nieuwbouw
 • Ook uitvoerbaar met RVS onderdelen
 • Onze motoren zijn uitgerust met een fluisterstille riemaandrijving
 • Te leveren in handbediend en elektrisch bediend
 • Lange levensduur en onderhoudsarm
 • Wij bezorgen ook bij u thuis (kijk voor meer informatie op Afhalen / Bezorgen)
 • Eventueel met montage te leveren (alleen in Groningen, Drenthe en Friesland)
 • De garagedeuren zitten nieuw in de verpakking en worden als doe-het-zelf pakket geleverd
 • U ontvangt 2 jaar garantie op de garagedeur
 • Kortom een erg complete garagedeur voor een zeer scherpe prijs!

Onze garagedeuren zijn gemakkelijk te bedienen, functioneel en vergroten de uitstraling van uw pand.

De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL