Kleuren & design

Als u bij De Rooij Garagedeuren een garagedeur aanschaft, heeft u de keuze uit een standaard maat garagedeur of een op maat gemaakte garagedeur. Ook hebben wij een aantal standaard panelen. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid assortiment met andere soorten panelen en kleuren. Elke type paneel kan in (vrijwel) iedere gewenste kleur gespoten kunnen worden. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment panelen. 

De panelen uit beide series zijn 40 mm geïsoleerd met polyurethaan en zijn tweezijdig voorzien van een hoogwaardige gecoate staalplaat. De garagedeur is verdeeld over panelen van ongeveer 50 cm breed (maar is afhankelijk van de hoogte van de garagedeur) en zijn uitgevoerd met een vingerknelbeveiliging.

De binnenzijde van al onze garagedeuren hebben aan de binnenzijde altijd een smalle profilering (plankenmotief) in RAL 9016 (wit). Naar wens kan ook de binnenzijde op kleur gespoten worden. 

Standaard garagedeurpanelen

Plankenmotief met stucco of houtnerf structuur (zonder meerprijs)

RAL 9001 plankenmotief RAL 6009 plankenmotief RAL 9010 plankenmotief RAL 7016 plankenmotief

Garagedeurpanelen met een meerprijs

Middengroef met houtnerfstructuur of helemaal glad:

RAL 9001 middengroef RAL 6009 middengroef RAL 9010 middengroef RAL 7016 middengroef

Vlak paneel met stucco, houtnerfstructuur of helemaal glad:

RAL 9001 vlak paneel RAL 6009 vlak paneel RAL 9010 vlak paneel RAL 7016 vlak paneel

Gespoten in vrijwel iedere gewenste (RAL) kleur (meerprijs v.a. €175)

RAL kleurenwaaier

Maatwerk garagedeurpanelen

Bij de maatwerk garagedeuren, zijn er veel meer mogelijkheden. Deze kunnen ook geleverd worden met een plankenmotief, maar dan zowel met houtnerf- als met stucco structuur. Daarnaast kunnen deze maatwerk deuren geleverd worden met een 'midden groef' (houtnerf of glad), 'vlak paneel (houtnerf, stucco of glad) of micro-rib (altijd glad). Kijk eens bij sfeerimpressie voor foto's van de diverse mogelijkheden.