De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL

Garagedeuren
al vanaf
€950,- per stuk!
Meer bekijken

Garagedeuren in Groningen kopen

Op zoek naar een nieuwe garagedeur in Groningen? Daarvoor bent u bij de Rooij Garagedeuren op de juiste plek. De Rooij heeft een uitgebreid assortiment aan garagedeuren en accessoires van hoge kwaliteit. We hebben verschillende garagedeuren en sectionaaldeuren voor iedere garage. U kunt al een nieuwe garagedeur in Groningen aanschaffen vanaf € 495,- incl. BTW, inclusief twee handzenders.

Koop uw garagedeur in Groningen bij De Rooij Garagedeuren

De Rooij Garagedeuren biedt kwalitatieve garagedeuren, ook wel sectionaal garagedeuren genoemd. Deze bestaan uit verschillende panelen die langs het plafond glijden als de garagedeur geopend wordt. Op die manier bespaart u enorm veel ruimte in uw garage. U kunt de garagedeuren gebruiken voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Bij De Rooij garagedeuren bent u ervan verzekerd dat u hoogwaardige kwaliteit, isolatie en design in huis haalt.

Daarnaast hebben onze garagedeuren nog veel meer voordelen:

  • Optimale veiligheid
  • Ruimtebesparing
  • Voldoende doorrijruimte
  • Een veerbreukbeveiliging
  • Een vingerknelbeveiliging
  • Anti-liftbeveiliging

Standaard garagedeuren en garagedeuren op maat in Groningen

We hebben een groot assortiment met verschillende soorten sectionaaldeuren en garagedeuren voor u in Groningen. De Rooij Garagedeuren biedt een aantal standaardmaten garagedeuren die voor bijna elke garage geschikt zijn. Als u een garagedeur heeft met net een andere afmeting is dat geen probleem. Wij leveren ook garagedeuren op maat, zowel in de lengte als in de breedte. U kunt ons offerte formulier invullen voor de prijzen van een garagedeur op maat. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de kosten van de garagedeur door te geven.

Als u niet weet of uw garagedeur geschikt is voor een standaard sectionaaldeur, of dat u toch een garagedeur op maat nodig heeft kunt u hier gemakkelijk achter komen. We hebben een technische specificaties pagina. Als u op de juiste manier uw garagedeur ingang meet en aan ons doorgeeft, kunnen wij bepalen welke maat deur u nodig heeft.

Bij De Rooij Garagedeuren verkopen we alleen garagedeuren voor zelfmontage. Wij voorzien u van een Nederlandstalige handleiding en montagevideo. Hiermee heeft u een uitgebreide en duidelijke instructie. Wanneer u in Noord-Nederland woont (Drenthe, Friesland of Groningen), kunnen wij u in contact brengen met een professionele en vakkundige monteur. De kosten voor deze monteur bedragen doorgaans €550.

Garagedeuren in Groningen bestellen

De Rooij Garagedeuren levert hoogstaande garagedeuren in veel verschillende uitvoeringen in heel Groningen. Al onze garagedeuren worden in Nederland geproduceerd, waardoor we in staat zijn om flexibiliteit en maatwerk te bieden. Daarnaast zijn onze sectionaaldeuren ook nog eens uitermate geschikt als bedrijfsdeuren. Onze garagedeuren voldoen aan de CE-normering en zijn van hoge kwaliteit. De garagedeuren worden verkocht voor absolute bodemprijzen. U heeft al een elektrische garagedeur in Groningen vanaf € 645,- incl. BTW. Na uw bestelling krijgt u en bevestiging en kan de betaling op factuur. Als u een garagedeur op maat wilt kunt u een offerte aanvragen via ons offerte formulier.

De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL