De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL

Garagedeuren
al vanaf
€950,- per stuk!
Meer bekijken

Sectionaaldeur kopen

Op zoek naar een kwalitatieve sectionaaldeur die voldoet aan alle eisen? De Rooij Garagedeuren levert kwalitatieve en scherp geprijsde sectionale garagedeuren. We hebben een schat aan ervaring en deskundigheid op dit gebied en hebben een uitstekende relatie met onze leveranciers. Hierdoor kunnen wij u de allerbeste prijzen bieden. Bekijk nu het onderstaande assortiment en vind uw ideale sectionaal garagedeur!

Toont alle 10 resultaten

 • Geïsoleerde garagedeur

  Sectionale garagedeur B 3500 x H 3000

  1.775,00
  Bekijk product
 • Geïsoleerde garagedeur

  Sectionale garagedeur B 3000 x H 3000

  1.625,00
  Bekijk product
 • Geïsoleerde garagedeur

  Sectionale garagedeur B 3000 x H 2500

  1.395,00
  Bekijk product
 • Geïsoleerde garagedeur

  Sectionale garagedeur B 2750 x H 2500

  1.295,00
  Bekijk product
 • Geïsoleerde garagedeur

  Sectionale garagedeur B 2750 x H 2250

  1.075,00
  Bekijk product
 • Geïsoleerde garagedeur

  Sectionale garagedeur B 2500 x H 2500

  1.175,00
  Bekijk product
 • Geïsoleerde garagedeur

  Sectionale garagedeur B 2500 x H 2250

  1.025,00
  Bekijk product
 • Geïsoleerde garagedeur

  Sectionale garagedeur B 2500 x H 2000

  950,00
  Bekijk product
 • Geïsoleerde garagedeur

  Sectionale garagedeur B 2500 x H 2125

  995,00
  Bekijk product
 • Geïsoleerde garagedeur

  Garagedeur op maat

  Bekijk product

Standaard maat sectionaal deuren of sectionaaldeuren op maat

Een sectionaaldeur is een deur bestaande uit panelen. De panelen lopen via een geleiderail van onder naar boven en onderaan het plafond de ruimte in. Sectionaalpoorten kunnen zowel met als zonder elektrische aandrijving geleverd worden. Het zijn ideale deuren voor zowel bedrijfspanden, industriële toepassingen als garages van particulieren.

Wij verkopen een aantal standaard maten sectionaal deuren, dit zijn de afmetingen die voor bijna alle formaten geschikt zijn. Heeft u afwijkende afmetingen nodig, dan kunt een offerte op maat opvragen. Wij kunnen zowel de breedte als lengte maten voor u aanpassen, wat voor sectionaal garagedeuren u ook nodig heeft wij helpen u graag. Weet u niet precies welk formaat sectionaaldeuren u nodig heeft? u kunt dit gemakkelijk vinden met de tekening op de pagina met technische specificaties. Aan de hand van de tekening kunt u de openingsmaat, ook dagmaat genoemd. Als u de dagmaat aan ons doorgeeft kunnen wij bepalen welke maat deur u nodig heeft.

Kwalitatieve sectionaaldeuren van Nederlandse productie

Onze sectionaaldeuren worden in Nederland geproduceerd, hierbij streven wij naar de hoogste kwaliteitsnormen. Door de productie dicht bij huis te houden zijn we in staat om flexibiliteit en maatwerk te bieden, zelfs voor speciale afmetingen. Onze garagedeuren zijn gemaakt van stevig verzinkt staal, wat zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid. Bovendien zijn ze uitstekend geïsoleerd, waardoor ze bijdragen aan energie-efficiëntie en een comfortabele omgeving in uw garage creëren. Hierdoor bent u altijd verzekerd van kwaliteit wanneer u een garagedeur koopt bij De Rooij Garagedeuren.

De voordelen van sectionale garagedeuren

Een sectionaaldeur een praktische, veilige oplossing als u op zoek bent naar een garage of bedrijfsdeur. Doordat de panelen langs het plafond loopt bespaart u veel ruimte, zowel binnen in de garage (of loods) als qua doorrijruimte.

Sectionaaldeuren bieden veel voordelen

 • Optimale veiligheid
 • Ruimtebesparing
 • Voldoende doorrijruimte

Een goede sectionale garegedeur is voorzien van diverse beveiligingen, waaronder:

 • Een veerbreukbeveiliging
 • Een vingerknelbeveiliging
 • Anti-liftbeveiliging

Sectionaaldeuren prijzen

De hoogte van de prijzen van sectionaaldeuren hangen af van factoren als afmetingen, type inbouwsysteem, paneeltype of bijvoorbeeld soort aandrijving. Bent u op zoek naar een sectionaaldeur van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij De Rooij Garagedeuren aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk al een kwalitatieve sectionaaldeur vanaf € 695,-. Stel nu uw sectionaaldeur samen naar al uw wensen en behoefte en bestel direct.

Hoe monteer ik een sectionaaldeur?

Wanneer u een sectionaaldeur koopt bij De Rooij Garagedeuren, dan leveren wij de deur bij u thuis af. De installatie wordt echter niet door ons geregeld. Wij verkopen alleen garagedeuren voor zelfmontage. Woont u in Noord-Nederland, (Drenthe, Friesland of Groningen), dan kunnen wij u wel in contact brengen met een professionele en vakkundige monteur, de kosten hiervoor bedragen doorgaans €550.

Echter kunt u de deur ook zelf installeren. Wij voorzien u van een Nederlandstalige handleiding en montagevideo. Hiermee heeft u een uitgebreide en duidelijke instructie. Bovendien vindt u op onze handleidingen pagina verschillende video's en handleidingen ter ondersteuning bij de installatie.

Garagedeuropeners en andere accessoires voor uw sectionaal garagedeur

Bij De Rooij Garagedeuren vind u niet alleen de voordeligste sectionaal garagedeuren, maar ook diverse accessoires en aandrijvingen. Wilt u een handmatige of elektrische bediening van uw sectionaal garagedeur? Voor elektrische bediening zijn er meerdere handzenders verkrijgbaar waarmee u de garagedeur, het hek of de poort eenvoudig van afstand kunt openen. Ook voor andere accessoires zoals diverse rubbers, loopwielen, vensters, beugels en aanverwanten kunt u bij ons terecht.

Koop uw sectionaaldeuren bij de Rooij garagedeuren

Wij leveren hoogstaande garagedeuren van dit type in verschillende uitvoeringen. Onze sectionaaldeuren zijn zowel geschikt als garagedeuren en bedrijfsdeuren. Standaard en op maat. Een sectionale garagedeur bestelt u bij ons al vanaf € 695,-. Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u van ons een bevestiging en geschied betaling op factuur. Maatwerk? In dat geval kunt u bij ons een offerte aanvragen.

De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL