In verband met de bouwvak zijn wij gesloten van maandag 26 juli t/m vrijdag 13 augustus. Maandag 16 augustus staan wij weer voor u klaar!
Webshop bestellingen worden in deze periode wel verstuurd (m.u.v. grote pakketten zoals complete garagedeuren).

Garagedeuren
al vanaf
€695,- per stuk!
Meer bekijken

Op zoek naar een kwalitatieve sectionaaldeur die voldoet aan alle eisen? De Rooij Garagedeuren levert kwalitatieve en scherp geprijsde sectionale garagedeuren. We hebben een schat aan ervaring en deskundigheid op dit gebied en hebben een uitstekende relatie met onze leveranciers. Hierdoor kunnen wij u de allerbeste prijzen bieden.

12 artikelen  Standaard maat sectionaal deuren of sectionaaldeuren op maat

Een sectionaaldeur is een deur bestaande uit panelen. De panelen lopen via een geleiderail van onder naar boven en onderaan het plafond de ruimte in. Sectionaalpoorten kunnen zowel met als zonder elektrische aandrijving geleverd worden. Het zijn ideale deuren voor zowel bedrijfspanden, industriële toepassingen als garages van particulieren.

Wij verkopen een aantal standaard maten sectionaal deuren, dit zijn de afmetingen die voor bijna alle formaten geschikt zijn. Heeft u afwijkende afmetingen nodig, dan kunt een offerte op maat opvragen. Wij kunnen zowel de breedte als lengte maten voor u aanpassen, wat voor sectionaal garagedeuren u ook nodig heeft wij helpen u graag. Weet u niet precies welk formaat sectionaaldeuren u nodig heeft? u kunt dit gemakkelijk vinden met de tekening op de pagina met technische specificaties. Aan de hand van de tekening kunt u de openingsmaat, ook dagmaat genoemd. Als u de dagmaat aan ons doorgeeft kunnen wij bepalen welke maat deur u nodig heeft.

De voordelen van sectionale garagedeuren

Een sectionaaldeur een praktische, veilige oplossing als u op zoek bent naar een garage of bedrijfsdeur. Doordat de panelen langs het plafond loopt bespaart u veel ruimte, zowel binnen in de garage (of loods) als qua doorrijruimte.

Sectionaaldeuren bieden veel voordelen

  • Optimale veiligheid
  • Ruimtebesparing
  • Voldoende doorrijruimte

Een goede sectionale garegedeur is voorzien van diverse beveiligingen, waaronder:

  • Een veerbreukbeveiliging
  • Een vingerknelbeveiliging
  • Anti-liftbeveiliging

Sectionaaldeuren prijzen

De hoogte van de prijzen van sectionaaldeuren hangen af van factoren als afmetingen, type inbouwsysteem, paneeltype of bijvoorbeeld soort aandrijving. Bent u op zoek naar een sectionaaldeur van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij De Rooij Garagedeuren aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk al een kwalitatieve sectionaaldeur vanaf € 695,-. Stel nu uw sectionaaldeur samen naar al uw wensen en behoefte en bestel direct.

Koop uw sectionaaldeuren bij de Rooij garagedeuren

Wij leveren hoogstaande garagedeuren van dit type in verschillende uitvoeringen. Onze sectionaaldeuren zijn zowel geschikt als garagedeuren en bedrijfsdeuren. Standaard en op maat. Een sectionale garagedeur bestelt u bij ons al vanaf € 695,-. Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u van ons een bevestiging en geschied betaling op factuur. Maatwerk? In dat geval kunt u bij ons een offerte aanvragen.