De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 152 beoordelingen
Deskundig advies & uitstekende service
Gratis bezorging boven € 25,- in NL (muv grote pakketten)

Garagedeuren
al vanaf
€695,- per stuk!
Meer bekijken

Bedrijfsdeuren

Bedrijfsdeuren worden altijd op maat gemaakt. Voor vrijwel iedere situatie hebben wij een oplossing tegen een scherpe prijs! De Rooij Garagedeuren levert diverse oplossingen op het gebied van bedrijfsdeuren, ook wel industriedeuren of overheaddeuren genoemd. Al onze bedrijfsdeuren zijn leverbaar met bijv. ramen, glassectie(s), loopdeuren, etc. Uiteraard is ook hier de keuze tussen elektrisch of handbediend. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse kleuren & designs. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van onze eerdere projecten. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen of bent u geïnteresseerd in een nieuwe bedrijfsdeur? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bedrijfsdeur met poort

Bedrijfsdeur poort

Bedrijfsdeur met poort
Bedrijfsdeur boerderij

Bedrijfsdeur boerderij

Bedrijfsdeur boerderij
Bedrijfsdeur industrie

Bedrijfsdeur industrie

Bedrijfsdeur industrie
Bedrijfsdeur schuur

Bedrijfsdeur schuur

Bedrijfsdeur schuur
Bedrijfsdeur boerderij

Bedrijfsdeur boerderij

Bedrijfsdeur boerderij
Bedrijfsdeur boerderij

Bedrijfsdeur boerderij

Bedrijfsdeur boerderij
Bedrijfsdeur showroom

Bedrijfsdeur showroom

Bedrijfsdeur showroom
Maatwerk bedrijfsdeuren

Bedrijfsdeur maatwerk

Maatwerk bedrijfsdeuren
Vraag een offerte aan

De voordelen van een bedrijfsdeur

Wanneer een traditionele garagedeur niet geschikt is kan een bedrijfsdeur de juiste oplossing bieden. De bedrijfsdeuren van De Rooij Garagedeuren kunnen zowel handmatig als elektrisch geleverd worden. Ook zijn er diverse rail systemen mogelijk (denk aan daklijnvolgend, up lift, high lift, etc). Is er weinig ruimte voor het inbouwen? Ook daar zijn oplossingen voor. Zo bespaart u flink wat ruimte in bijvoorbeeld uw opslagruimte. Bovendien zijn alle bedrijfsdeuren die wij leveren van uitstekende kwaliteit, u zult er jarenlang profijt van hebben.

Voordelige bedrijfsdeuren koopt u bij De Rooij

Onze bedrijfsdeuren voldoen aan de nodige normeringen en zijn van uitstekende kwaliteit. En dat terwijl ze verkrijgbaar zijn voor uiterst scherpe prijzen. U bent bij ons verzekerd van een perfecte prijs/kwaliteitverhouding. Bij ons betaalt u alleen voor het product!

Wilt u een bedrijfsdeur aanschaffen en bent u benieuwd naar onze prijzen? De Rooij Garagedeuren gaat helder en transparant te werk. Vraag eens een vrijblijvende offerte bij ons aan, dan krijgt u van ons zo spoedig mogelijk een reactie.

Maatwerk overhead deuren voor ieder bedrijf

Bedrijfsdeuren worden veel en regelmatig gebruikt, nog wel meer dan standaard garagedeuren. Wat de behoefte van uw bedrijf ook is, wij staan klaar om de optimale oplossing te leveren. Wij bieden veel mogelijkheden op het gebied van industriedeuren, u heeft onder andere de volgende opties:

Bedrijfsdeuren prijzen

Wat kost een bedrijfsdeur? Het is lastig een vaste prijs te noemen voor een bedrijfsdeur. De hoogte van de prijs van een bedrijfsdeur hangt namelijk af van meerdere factoren. Hierbij kunt u denken aan de hoogte en de breedte, maar ook bijvoorbeeld aan de soort bediening (handmatig of elektrisch), profilering en allerlei andere soorten accessoires. Bij ons kunt u uw bedrijfsdeur zelf samenstellen naar uw wensen en behoefte. Benieuwd naar wat uw bedrijfsdeur zal kosten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang een offerte op maat.

Bedrijfsdeuren door De Rooij Garagedeuren

Bent u geïnteresseerd in nieuwe bedrijfsdeuren? Wij helpen u graag! Wij hebben veel ervaring met het aanleveren van verschillende soorten deuren bij bedrijven, ook wanneer er veel maatwerk nodig is. Hieronder ziet u een voorbeeld van een van onze eerdere projecten. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vraag een offerte aan
cross