Garagedeuren in Drenthe kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe en hoogwaardige garagedeur in Drenthe? Dan bent u bij de Rooij garagedeuren aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan garagedeuren en sectionaaldeuren voor iedere garage. U heeft al een nieuwe elektrische garagedeur in Drenthe vanaf € 645,- incl. BTW, bovendien ontvangt u er ook nog een 2 handzenders bij.

Koop uw garagedeur in Drenthe bij De Rooij Garagedeuren

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve garagedeur kunnen wij u veel voordelen bieden. De garagedeuren, ook wel sectionaaldeuren genoemd, bestaan uit verschillende panelen. De panelen glijden zo lang het plafond wanneer u de garagedeur opent, zo bespaart u ontzettend veel ruimte. De garagedeuren zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie projecten. Wat voor garagedeur u ook op zoek naar bent in Drenthe, bij ons weet u zeker dat u hoogwaardige kwaliteit, design en isolatie in huis haalt!

Bovendien bieden onze garagedeuren nog veel meer voordelen:

  • Optimale veiligheid
  • Ruimtebesparing
  • Voldoende doorrijruimte
  • Een veerbreukbeveiliging
  • Een vingerknelbeveiliging
  • Anti-liftbeveiliging

Standaard garagedeuren en garagedeuren op maat in Drenthe

De Rooij garagedeuren levert een groot aanbod aan verschillende soort garagedeuren en sectionaal deuren van hoge kwaliteit. Zo zijn er een aantal standaard maten garagedeuren deuren, dit zijn de afmetingen die voor bijna alle garages geschikt zijn. heeft u toch net een andere afmeting, dan is dat geen probleem. Ook voor garagedeuren op maat kunt u bij ons terecht. zowel de lengte als de breedte van de garagedeuren kan op maat worden gemaakt. Voor de prijzen van een garagedeur op maat kunt u ons offerte formulier invullen, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de kosten van de garagedeur door te geven.

Weet u niet of uw garage geschikt is voor een standaard sectionaaldeur, of dat u toch een maatwerk garagedeur nodig heeft? U kunt dit gemakkelijk uitvinden door uw garagedeur ingang op de juiste manier te meten. Welke afmetingen u nodig heeft kunt u aan de hand van de tekening op de technische specificaties pagina vinden. U kunt deze afmetingen (ook wel de dagmaat genoemd) aan ons doorgeven, aan de hand van deze informatie kunnen wij bepalen welke maat deur u nodig heeft.

Garagedeuren in Drenthe bestellen

Wij leveren hoogstaande garagedeuren in veel verschillende uitvoeringen in heel Drenthe. Onze sectionaaldeuren zijn bovendien ook nog eens uitermate geschikt als bedrijfsdeuren. Onze garagedeuren voldoen aan de CE-normering en zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar voor absolute bodemprijzen. U heeft al een elektrische garagedeur in Drenthe vanaf € 645,-. Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u van ons een bevestiging en geschied betaling op factuur. Maatwerk nodig? In dat geval kunt u bij ons een offerte aanvragen.

Wanneer u een garagedeur koopt bij De Rooij Garagedeuren, dan leveren wij de garagedeur bij u thuis af. Wij verkopen alleen garagedeuren voor zelfmontage, de installatie wordt dus niet door ons geregeld. Door middel van een Nederlandstalige handleiding en een montagevideo kunt u de garagedeur zelf installeren. Als u in Drenthe, Friesland of Groningen woont, kunnen wij u in contact brengen met een professionele en vakkundige monteur. De kosten hiervoor bedragen doorgaans €550. Neem contact met ons op voor meer informatie.