Garagedeuren
al vanaf
€545,- per stuk!
Meer bekijken

FAQ


inmeten

Antwoord: Ja, u kunt onze sectionale garagedeuren zowel in de lengte als in de breedte makkelijk inkorten tot het gewenste formaat. Ook kunnen wij de deuren bij ons in de fabriek zonder meerprijs voor u op maat maken. Onze medewerkers kunnen u hierover verder informeren.

Antwoord: Een handig hulpmiddel om de juiste maten door te geven, is de tekening op het tabblad technische specificaties. Hier kunt u onder het kopje inbouwmaten een tekening downloaden met de maten waar u rekening mee moet houden. De dagmaat (openingsmaat) is de bestelmaat. Voor sectionaaldeuren is een gering verschil tussen de dagmaat en de bestelmaat geen probleem. Als u de dagmaat aan ons doorgeeft, kunnen wij bepalen welke maat deur u nodig heeft.

garagedeuropener

Antwoord: Een elektrische garagedeuropener is geschikt voor iedere sectionale garagedeur. Daarnaast is een garagedeuropener geschikt voor vrijwel alle type kanteldeuren met uitzondering van kanteldeuren welke binnen de gevel draaien.

Bezorging

Antwoord: Ja, wanneer u geïnteresseerd bent in één van onze garagedeuren, dan kunnen wij deze bij u afleveren, onder de tab Afhalen / Bezorgen vindt u onze bezorgkosten. Ook kunt u de garagedeuren bij ons magazijn in Assen komen afhalen (op afspraak).

montage

Antwoord: Wij verkopen alleen garagedeur voor zelfmontage. We kunnen u alleen in contact brengen met een monteur in Drenthe/Groningen/Friesland. In de rest van Nederland kunnen wij u helaas niet adviseren.

Bekijk onderstaande video voor een helde en uitgebreide instructie voor de montage van uw garagedeur.


Showroom

Antwoord: Ja, wij hebben een showroom waar wij een aantal garagedeuren hebben hangen, deze kunt u (op afspraak) bij ons komen bekijken.

garantie

Antwoord: Ja, er zit twee jaar garantie op de bewegende delen en de motor. Meer informatie hierover vindt u onder Garantieverklaring. Uw factuur is tevens uw garantiebewijs.

prijzen

Antwoord: Ja, alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

accessoires

Antwoord: Ja, dat kan. U kunt tot maximaal 20 afstandsbedieningen aanmelden bij de motor. Ook andere accessoires kunt u op onze website bestellen. Voor andere accessoires verwijzen wij u naar: https://derooijgaragedeuren.nl/accessoires/

materialen

Antwoord: De panelen van onze sectionaal deuren zijn gemaakt van verzinkt staal met isolatievulling (polyurethaan). De panelen zijn 4,1 cm dik en de isolatielaag is 4cm dik.

Antwoord: Op alle garagedeuren zit het CE keurmerk. De kwaliteit van de gebruikte materialen staan garant voor een lange levensduur. Daarnaast geven wij twee jaar garantie op al onze deuren. Het kan voor u, als eenmalige koper, moeilijk en tijdrovend zijn in deze zee van merken de meest geschikte garagedeur te vinden en de juiste keuze te maken. Bij De Rooij Garagedeuren wordt dit proces een stuk eenvoudiger. Door veel ervaring te hebben opgedaan in dit vakgebied heeft De Rooij Garagedeuren voor u het aantal alternatieven teruggebracht naar een overzichtelijke selectie van hoogwaardige garagedeuren tegen aantrekkelijke prijzen.

Antwoord: Dit kan een keer gebeuren, mocht dit het geval zijn, neem dan contact met ons op en wij zullen het onderdeel/de onderdelen nasturen. Wij hebben doorgaans alle onderdelen voorradig.

referenties

Antwoord: Nee, ter wille van de privacy van de klant is dit niet mogelijk.