De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL

Garagedeuren
al vanaf
€950,- per stuk!
Meer bekijken

Top kwaliteit industriedeuren

Op zoek naar nieuwe industriedeuren? Voor vrijwel iedere gevel bieden wij een kwaliteitsoplossing tegen een scherpe prijs! De Rooij Garagedeuren levert diverse oplossingen op het gebied van industriedeuren, ook wel bedrijfsdeuren of overheaddeuren genoemd. Daarnaast zijn alle industriedeuren uiteraard leverbaar met glassectie(s), aandrijvingen en in diverse kleuren & designs. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Waarom kiezen voor industriedeuren?

Industriedeuren van de Rooij Garagedeuren zijn uit voorraad leverbaar. Het is tevens mogelijk om de deuren op maat te laten maken. De industriedeuren van de Rooij Garagedeuren hebben vele voordelen zoals:

 • Ruime doorrijruimte
 • Op maat gemaakt
 • Optimale veiligheid
 • Betrouwbaar
 • Robuust uitgevoerd
 • Goede isolatie
 • Optimale lichtoplossingen

Beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw industriedeur

Voor een kwalitatieve industriedeur tegen een scherpe prijs bent u bij De Rooij Garagedeuren aan het juiste adres. De Rooij is de leverancier van industriedeuren in het Noorden, maar levert ook in de rest van het land en zelfs over de grens. Onze deskundige medewerkers adviseren u altijd de industriedeur die perfect aansluit bij uw wensen en eisen. U kunt onze deuren bezichtigen in onze showroom. Wij bezorgen in heel Nederland maar u kunt er ook voor kiezen om uw garagedeur af te halen in ons magazijn in Assen. Heeft u vragen over de montage? Geen nood, wij kunnen uw deur ook laten monteren.

  Maatwerk industriedeuren voor een scherpe prijs

  Industriedeuren worden veel en regelmatig gebruikt, nog wel meer dan standaard garagedeuren. Er komen en gaan veel voertuigen, bovendien moet er in sommige gevallen ook regelmatig worden ingelanden en uitgeladen. Wat de behoeften van uw bedrijf ook zijn, wij staan klaar om de optimale oplossing te leveren voor uw situatie. We bieden veel mogelijkheden op het gebied van industriedeuren, u heeft onder andere de volgende opties:

  Een kwalitatieve industriedeur voor iedere situatie

  Industriedeuren zijn geschikt voor uw (bedrijfs)pand, showroom, boerderij(stal), loods of schuur. Vooral wanneer u eenvoudig met voertuigen de ruimte wilt betreden is een industrie roldeur zeer praktisch. Daarnaast zijn de deuren van De Rooij Garagedeuren van hoge kwaliteit en hebben deze een moderne uitstraling, wat zorgt voor een mooie overloop met de rest van het pand. Bovendien zijn de deuren te personaliseren. Dit maakt de industriedeuren van De Rooij Garagedeuren niet alleen praktisch, maar ook nog eens mooi! Een goede industriedeur draagt tevens bij aan de waarde van het pand.

  Industriedeuren prijzen

  De prijzen van industriedeuren hangen af van meerdere factoren. Wat zijn de afmetingen? Welke bediening wilt u? En welke accessoires wilt u erbij? Dit zijn factoren die de prijs bepalen. Het is lastig om een vaste prijs te noemen voor een industriedeur. De ene industriedeur is namelijk de ander niet. Bij De Rooij Garagedeuren kunt u gelukkig uw industriedeur naar al uw wensen en behoefte samenstellen. Vraag vervolgens een offerte aan en ontvang een offerte op maat.

  Meer informatie over industriedeuren?

  Wilt u vrijblijvend meer informatie over onze industrie roldeuren? Stel uw vraag of neem telefonisch contact op met een van onze deskundige medewerkers. Zij geven u graag informatie over onze industriedeuren of andere producten zoals:

  Industriedeuren van De Rooij Garagedeuren

  Bent u geïnteresseerd in nieuwe industriedeuren? Wij helpen u graag! Wij hebben veel ervaring met het aanleveren van verschillende soorten deuren bij bedrijven, ook wanneer er veel maatwerk nodig is. Hier onder ziet u een voorbeeld van een van onze eerdere projecten. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, wij reageren zo snel mogelijk.

  Een industriedeur bestelt u bij ons al vanaf € 645,-. Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u van ons een bevestiging en geschied betaling op factuur. Maatwerk? In dat geval kunt u bij ons een offerte aanvragen.

  De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
  Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 164 beoordelingen
  Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
  Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL