De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL

Garagedeuren
al vanaf
€950,- per stuk!
Meer bekijken

Overheaddeuren bij De Rooij Garagedeuren

Bent u op zoek naar een goedkope en kwalitatieve overheaddeur? De Rooij Garagedeuren biedt voor iedere gevel een kwaliteitsoplossing tegen een messcherpe prijs. Bij ons vindt u overheaddeuren, ook wel bekend als bedrijfsdeuren of industriedeuren, in alle soorten en maten. U heeft de keuze uit meerdere kleuren of designs en verschillende opties, zoals glassectie(s) en aandrijvingen. Interesse? Vraag dan gauw een offerte aan!

Vraag een offerte aan

De voordelen van een overheaddeur

Een overheaddeur wordt veelal geplaatst in bedrijfspanden, boerderijen, schuren en showrooms. De overheaddeuren zijn hoger dan reguliere garagedeuren, zodat ook hogere voertuigen zoals vrachtwagens of tractoren eenvoudig de ruimte kunnen betreden.

Waarom kiezen voor een overheaddeur van De Rooij Garagedeuren? Simpel, dit type garagedeur biedt nu eenmaal ontzettend veel voordelen.

De Rooij Garagedeuren levert zowel elektrische overheaddeuren als handmatige overheaddeuren.

  • Onze overheaddeuren leveren we zowel met handmatige als elektrische bediening.
  • U kunt kiezen uit meerdere railsystemen: daklijnvolgend, up lift, high lift en nog veel meer.
  • Een overheaddeur bespaart u heel wat ruimte en is ideaal als er weinig ruimte is voor het inbouwen.
  • Onze deuren vergen weinig onderhoud en zijn dus erg duurzaam.
  • Indien gewenst maken we uw overheaddeur speciaal voor u op maat.

Overheaddeur op maat voor uw bedrijf

Vooral bij bedrijven worden overheaddeuren veel toegepast. Hier is de noodzaak om een praktische, ruime elektrische roldeur te hebben vaak ook groter dan het hebben van een reguliere garagedeur. De deuren zorgen ervoor dat u gemakkelijk met voertuigen het pand kunt betreden en bijvoorbeeld spullen kunt in- en uitladen. Een overheaddeur op maat is dan ook ideaal en draagt tevens bij aan de waarde van uw pand.

Bij De Rooij Garagedeuren zijn we gespecialiseerd in handmatige en elektrische overheaddeuren voor boerderijen, industriële bedrijven, showrooms, maar ook in schuren en loodsen. Afhankelijk van uw wensen maken wij de deur volledig op maat. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een overheaddeur met loopdeur (handig wanneer de overheaddeur tevens de voorkant van uw pand betreft).

Onze overheaddeuren worden net zoals al onze andere garagedeuren in Nederland geproduceerd. Door de productie dicht bij huis te houden zijn we in staat om flexibiliteit en maatwerk te bieden. Bij De Rooij Garagedeuren bent u altijd verzekerd van kwaliteit. 

Om uw ideale overheaddeur op maat, volledig afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften, te kunnen realiseren geven we u de vrije hand op het gebied van:

Afmetingen

U kunt zelf de breedte, hoogte, zijruimte en bovenruimte van de overhead roldeuren opgeven. De Rooij Garagedeuren kan u overheaddeur op maat maken, waardoor uw overheaddeur altijd de perfecte afmetingen heeft voor uw situatie.

Kleur

Onze overheaddeuren zijn verkrijgbaar in verschillende standaardkleuren zoals crème-wit, dennengroen, antracietgrijs, puur wit en sepia bruin. Uiteraard kunt u ook zelf een gewenste kleur aanleveren.

Soort bediening

U kunt kiezen tussen een handmatige en een volledig elektrische bediening van uw overhead roldeur. De elektrische overheaddeuren zijn eenvoudig te openen en sluiten met een afstandsbediening, dit is aan te raden wanneer er veel verkeer door de deur moet. Wanneer dit niet het geval is, is een handmatige bediening meer dan voldoende.

Profilering

Onze overhead garagedeuren worden standaard voorzien van een plankenmotief als profilering. Wanneer u liever een andere profilering heeft kunt u tevens kiezen voor een middengroef of vlakpaneel profilering.

Aanvullende accessoires

Om de overhead roldeur helemaal naar uw eigen wens te ontwerpen kunt u kiezen uit allerlei aanvullende accessoires zoals spanijzers, een codeslot, full vision panelen en meer.

Overheaddeuren prijzen

Wat kost een overheaddeur? De prijzen van overheaddeuren kunnen enorm verschillen. Dit heeft te maken met de factoren die meespelen. Welke afmetingen heeft u nodig, wilt u handmatige of elektrische bediening, welke profilering wilt u en wilt u aanvullende accessoires? Dit zijn allemaal factoren die de hoogte van de prijs bepalen. Bij De Rooij Garagedeuren kunt u uw overheaddeur naar wens samenstellen. Benieuwd wat de prijs is van uw overheaddeur? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang een offerte op maat.

Goedkope overheaddeuren kopen bij De Rooij Garagedeuren

Een kwalitatieve overheaddeur kopen doet u bij De Rooij Garagedeuren. Dan bent u altijd verzekerd van een goed product en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Onze handmatige en elektrische overheaddeuren zijn beloond met meerdere relevante normeringen, terwijl ze verkrijgbaar zijn tegen zeer scherpe prijzen. Wij rekenen geen louche kosten en zorgen ervoor dat u alleen betaalt voor het product!

Wilt u een overheaddeur kopen voor uw bedrijf? Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren van op maat gemaakte deuren bij bedrijven. Benieuwd wat er voor u mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wanneer u een overheaddeur koopt bij De Rooij Garagedeuren, dan leveren wij de deur bij u thuis af. De installatie van de deur wordt echter niet door ons geregeld, wij verkopen alleen garagedeuren voor zelfmontage. Woont u in Noord-Nederland (Drenthe, Friesland, Groningen)? Dan kunnen wij u in contact brengen met een vakkundige monteur. De kosten hiervoor bedragen doorgaans €550. 

Het is mogelijk om de deur zelf te installeren. Bij De Rooij Garagedeuren voorzien we u van een Nederlandstalige handleiding en montagevideo. Daarnaast vindt u op onze handleiding pagina verschillende handleidingen en video's ter ondersteuning bij de installatie van de garagedeur. 

Benieuwd naar de prijzen van onze overheaddeuren? Klik dan op de onderstaande knop om een vrijblijvende offerte aan te vragen en om precies te zien wat de kosten zijn van uw gewenste sectionaal garagedeur. Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan en zie precies wat de kosten zijn van uw gewenste garagedeur.

Vraag een offerte aan

De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL