De voordelen van een garagedeur met loopdeur

Op zoek naar een garagedeur met loopdeur? Wij begrijpen uw keuze. Buiten het uiterlijk van een garagedeur met loopdeur is een loopdeur uitermate functioneel. U hoeft niet het gehele deurblad te openen, waardoor dit u bij alledaags gebruik veel tijd bespaart. Zeker als u naar u werk met de fiets gaat of even snel iets uit uw garage moet pakken. U kunt gemakkelijk bij uw spullen zonder dat de gehele deur handmatig of elektrisch omhooggeschoven hoeft te worden. Genoeg voordelen in onze optiek. Nog niet overtuigd? In dit artikel zetten wij de voordelen van een garagedeur met loopdeur voor u op een rijtje.

#1 Makkelijk in gebruik

De meest efficiënte reden waarom mensen garagedeuren met loopdeuren aanschaffen is het eenvoudige gebruik van de deur. Bovendien houdt u zand, stof en ander vuil beter buiten. Door het simpele gebruik van de deur neemt u minder stof, vuil en zand mee naar binnen. Iedereen kan overweg met het openen van een loopdeur, het scheelt u bovendien behoorlijk 'rek en strek' werk omdat de deur niet omhooggeschoven hoeft te worden. U kunt zelfs kiezen voor een elektrische garagedeur met loopdeur, waardoor de bediening al helemaal gemakkelijk wordt.

#2 De garage krijgt een andere functie

We zien het vaak terug; mensen met een garage met loopdeur gebruiken de garage al gauw als bijkeuken. Waar het pakken van de grasmaaier of tuingereedschap eerst een hele opgave was, heeft u nu al uw spullen bij de hand. Het wordt als een ware een verlengstuk van uw huis. Bovendien behoudt een garage uiteraard zijn originele functie. Een garagedeur met loopdeur kan namelijk altijd nog omhooggeschoven worden indien u uw auto wilt parkeren in de garage.

#3 De garagedeur met loopdeur op maat?

Wil u graag een garagedeur op maat laten maken? Bij De Rooij Garagedeuren kan dit! Wij kijken gezamenlijk naar de mogelijkheden en uw persoonlijke wensen. Zo maken we verschillende garagedeuren met loopdeuren op maat, zoals elektrische garagedeuren met een loopdeur. Vraag een offerte aan en maak en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen omtrent specifieke vragen over een garage met loopdeur.

#4 Verschillende uitvoeringen

Het voordeel van een loopdeur is dat het in verschillende garagedeuren gemonteerd kan worden. De meest gebruikte variant is dan ook de kanteldeur, maar ook een sectionale garagedeur heeft de mogelijkheid tot de toevoeging van een loopdeur. U kunt kiezen voor een traditionele sectionale garagedeur met ingebouwde loopdeur. Echter moet u er rekening mee houden dat er extra binnenruimte bij te pas komt voor het bouwen hiervan. Ook kunt u kiezen voor een elektrische garagedeur met loopdeur, hierbij hoeft u de deur niet eens meer handmatig te bedienen.

#5 Een loopdeur in een bestaande garagedeur maken is geen probleem

Heeft u al een garagedeur en wilt u deze voorzien van een loopdeur? Dat kan! Wij kunnen een loopdeur in de garagedeur maken. Hierdoor hoeft u niet helemaal een nieuwe garagedeur aan te schaffen. Ook voor bedrijfsdeuren is het mogelijk om een nieuwe loopdeur in de garagedeur te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een snelle ingang naar het magazijn of de werkplaats realiseren, zonder dat de gehele deur steeds hoeft te worden geopend.

Overtuigd? Vraag een offerte aan voor een garage met loopdeur!

Al overtuigd van de voordelen van een garage met loopdeur? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u een loopdeur in een garagedeur maken? Ook dan kunt u een offerte aanvragen! Wij bieden diverse garagedeuren van hoge kwaliteit aan in de standaardmaten, maar ook maatwerk is geen probleem. Kies ook voor een (elektrische) garagedeur met loopdeur en vraag nu een offerte aan!

Vraag een offerte aan