In verband met hemelvaart zijn wij gesloten van donderdag 13 mei t/m vrijdag 14 mei.

Garagedeuren
al vanaf
€545,- per stuk!
Meer bekijken

Garagedeur met loopdeur


De voordelen van een garagedeur met loopdeur

Op zoek naar een garagedeur met loopdeur? Wij begrijpen u keuze. Buiten het uiterlijk van een garagedeur met loopdeur is een loopdeur uitermate functioneel. U hoeft niet het gehele deurblad te openen, waardoor dit veel tijd bespaart. Zeker als u naar u werk met de fiets gaat of even snel iets uit uw garage moet pakken. U kunt gemakkelijk bij uw spullen zonder dat de gehele deur handmatig of elektrisch omhooggeschoven hoeft te worden. Genoeg voordelen in onze optiek. Nog niet overtuigd? In dit artikel zetten wij de voordelen van een garagedeur met loopdeur voor u op een rijtje.

#1 Makkelijk in gebruik

De meest efficiënte reden waarom mensen een garagedeur met loopdeur aanschaffen is het eenvoudig gebruik van de deur. Bovendien houdt u zand, stof en ander vuil eenvoudiger buiten. Door het simpele gebruik van de deur neemt u minder stof, vuil en zand mee naar binnen. Iedereen kan overweg met het openen van een loopdeur, het scheelt u bovendien behoorlijk 'rek en strek' werk omdat de deur niet omhoog geschoven hoeft te worden.

#2 De garagedeur krijgt een andere functie

We zien het vaak terug; mensen met een garagedeur met loopdeur gebruiken de garage al gauw als bijkeuken. Waar het pakken van de grasmaaier of tuingereedschap eerst een hele opgave was, heeft u nu al uw spullen bij de hand. Het wordt als een ware een verlengstuk van uw huis. Bovendien behoudt een garage uiteraard zijn originele functie. Een garagedeur met loopdeur kan namelijk altijd nog omhooggeschoven worden indien u uw auto wilt parkeren in de garage.

#3 De garagedeur met loopdeur op maat?

Garagedeur op maat maken? Bij De Rooij Garagedeuren kan dit! Wij kijken gezamenlijk naar de mogelijkheden en uw persoonlijke wensen. Vraag een offerte aan en maak en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen omtrent specifieke garage vragen.

#4 Verschillende uitvoeringen

Het voordeel van een loopdeur is dat het in verschillende garagedeuren gemonteerd kan worden. De meest gebruikte variant is dan ook de kanteldeur, maar ook een sectionale garagedeur heeft de mogelijkheid tot de toevoeging van een loopdeur. U kunt kiezen voor een traditionele sectionale garagedeur met ingebouwde loopdeur. Echter moet u er rekening mee houden dat er extra binnenruimte bij te pas komt voor het bouwen hiervan.