De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL

Garagedeuren
al vanaf
€950,- per stuk!
Meer bekijken

Elektrische garagedeuren

Een elektrische garagedeur is niet alleen erg praktisch, het geeft uw woning ook een nette en uitstraling. Deze soort elektrische sectionaaldeuren zorgen ervoor dat u met een druk op de knop wordt binnengelaten in uw garage. U kunt de garagedeur elektrisch op afstand bedienen, geen gedoe met in en uitstappen dus! Een elektrische garagedeur bestelt u bij ons al vanaf € 950,-!

Elektrische sectionaaldeuren voor uw garage

Een sectionaalpoort wordt vaak als elektrische garagedeur toegepast. Dat komt onder meer door het gemak waarmee je dit type deuren kunt monteren, de uitstraling van de deuren en het gebruiksgemak ervan.

Een sectionaalpoort (of sectionaaldeur) is misschien niet direct een woord dat u bekend voorkomt. Het is een garagedeur met panelen, waarvan de panelen meestal via het plafond naar binnen lopen. Het wordt ook wel een roldeur genoemd. Een sectionaalsysteem neemt weinig ruimte in beslag. Dat is het unieke voordeel van een sectionaaldeur.

Elektrische garagedeuren prijzen

Onze elektrische garagedeuren voldoen aan de CE-normering en zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar voor een geweldige prijs/kwaliteitverhouding. Bij ons betaalt u alleen voor het product, namelijk:

 • Een garagedeur die gemakkelijk te bedienen is
 • Een garagedeur met panelen van uitstekende kwaliteit
 • Een deur van De Rooij Garagedeuren is weersbestendig en gaat lange tijd mee.

U heeft al een elektrische garagedeur vanaf € 950,-! De kosten van uw elektrische garagedeur zijn natuurlijk afhankelijk van het formaat en de opties die u kiest.

Koop uw elektrische garagedeuren bij de Rooij Garagedeuren

De elektrische garagedeuren van De Rooij Garagedeuren bestaan onder meer uit:

 • Panelen van verzinkt staal, geïsoleerd met polyurethaan
 • Een elektrische motor (0,5 pk) die eenvoudig digitaal instelbaar is
 • Verlichting en twee afstandsbedieningen
 • IJzeren rails waarop de deur geruisloos loopt

We leveren de garagedeuren met een slotje om de ketting van buitenaf te ontkoppelen, zodat de deur handmatig van buitenaf geopend kan worden, indien nodig.

De voordelen van elektrische garagedeuren

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve garagedeur kunnen wij u veel voordelen bieden. natuurlijk is het grootste voordeel van een elektrische garagedeur dat u geen moeite hoeft te doen om deze te open. Met één druk op de knop gaat de deur vanzelf open, geen gedoe met sleutels of door de regen moeten lopen.

Bovendien bieden onze elektrische garagedeuren nog veel meer voordelen met zich mee:

 • Optimale veiligheid
 • Ruimtebesparing
 • Voldoende doorrijruimte
 • Een veerbreukbeveiliging
 • Een vingerknelbeveiliging
 • Anti-liftbeveiliging

Welke soort elektrische garagedeuren heeft u nodig?

Onze garagedeuren zijn in principe voor alle garages geschikt, zelfs voor garages met een afwijkende deurmaat. Wij kunnen zowel de breedte als lengte voor u aanpassen. Weet u niet precies welk formaat elektrische sectionaaldeur u nodig heeft? U kunt dit gemakkelijk vinden met de tekening op de pagina met technische specificaties. dankzij de tekening kunt u de openingsmaat, ook dagmaat genoemd. Als u de dagmaat aan ons doorgeeft kunnen wij bepalen welke formaat deur u nodig heeft.

Elektrische garagedeuren van Nederlandse productie

Onze elektrische garagedeuren worden gemaakt in een Nederlandse fabriek. Hierdoor kunnen wij flexibiliteit en maatwerk bieden, zelfs voor afwijkende maten. Hierdoor kunnen wij de productie ook scherp in de gaten houden en de beste kwaliteit bieden. Onze garagedeuren voldoen dan ook aan de hoogste Europese kwaliteits- en veiligheidsstandaarden en behoren tot de absolute top in de mark

Elektrische garagedeur bestellen

Bent u op zoek naar een elektrische garagedeur? Een elektrische garagedeur bestelt u bij ons al vanaf € 950,-. Wilt u meer weten? Neem direct contact met ons op.

De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL