De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL

Garagedeuren
al vanaf
€950,- per stuk!
Meer bekijken

Automatische garagedeuren

Op zoek naar een automatische garagedeur? Begrijpelijk! Naast het feit dat automatische garagedeuren er erg netjes uitzien, zijn ze ook nog eens enorm praktisch. Met een druk op de knop opent u de garagedeuren automatisch. Neem een kijkje in ons assortiment en bestel uw automatische garagedeur al vanaf € 645,-!

Automatische sectionale garagedeuren

Bij De Rooij Garagedeuren verkopen wij automatische sectionale garagedeuren. Senctionale garagedeuren zijn erg populair als automatische garagedeuren, doordat ze gemakkelijk te monteren zijn, de garagedeuren er prachtig uitzien en het garagedeuren van kwaliteit zijn.

Sectionale garagedeuren zijn garagedeuren met panelen, waarvan de panelen meestal via het plafond naar binnen lopen. Het wordt ook wel een roldeur genoemd. Een sectionaalsysteem neemt weinig ruimte in beslag. Dat is het unieke voordeel van een sectionaaldeur.

Voordelen automatische garagedeuren

Een automatische garagedeur kent vele voordelen. De meest voor de hand liggende is natuurlijk dat u de garagedeur van afstand en met een druk op de knop kan openen. Er zijn echter nog veel meer voordelen van automatische garagedeuren. Zo bieden ze optimale veiligheid door de veerbreukbeveiliging en de vingerknelbeveiliging. Ook bespaart u ook meer ruimte, doordat de garagedeuren langs het plafond lopen.

Wat kost een automatische garagedeur?

Automatische garagedeuren zijn er in verschillende formaten. De prijs hangt dan ook af van het formaat en de opties die u er graag bij had willen hebben. Alle garagedeuren, zo ook de automatische garagedeuren, die wij verkopen voldoen aan de CE-norm en zijn dus verzekerd van kwaliteit. Vanaf 645,- heeft u al een automatische garagedeur. Meer weten over wat een garagedeur kost en de factoren die de prijs bepalen? Lees het hier!

Welke automatische garagedeur?

Dan nu nog de vraag welke automatische garagedeur u nodig heeft. In principe zijn al onze garagedeuren geschikt. Ook voor garages met een afwijkend deurformaat. Wij kunnen zowel de breedte als lengte voor u aanpassen. Weet u niet precies welk formaat elektrische sectionaaldeur u nodig heeft? U kunt dit gemakkelijk vinden met de tekening op de pagina met technische specificaties . Dankzij de tekening kunt u de openingsmaat, ook dagmaat genoemd. Als u de dagmaat aan ons doorgeeft kunnen wij bepalen welke formaat deur u nodig heeft.

Maak uw bestaande garagedeur automatisch

Heeft u al een bestaande garagedeur en had u deze graag automatisch/elektrisch willen maken? Uiteraard is dat geen probleem. Bij De Rooij Garagedeuren verkopen wij ook speciale aandrijvingen voor u garagedeuren. Op deze manier kunt u zelf uw bestaande garagedeur volledig automatisch maken. Zie hier onze aandrijvingen.

Automatische garagedeur kopen bij De Rooij Garagedeuren

Bent u op zoek naar een automatische garagedeur? Aarzel dan niet en bestel direct uw automatische garagedeur bij De Rooij Garagedeuren. Heeft u nog specifieke vragen over de garagedeuren? Neem dan contact op met onze klantenservice en we zullen al uw vragen beantwoorden.

De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL