De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL

Garagedeuren
al vanaf
€950,- per stuk!
Meer bekijken

 

 

Waarom zijn openslaande garagedeuren zo populair? 

Openslaande garagedeuren worden de laatste jaren steeds populairder. Maar waarom kiezen mensen hiervoor? De Rooij Garagedeuren heeft veel ervaring met openslaande garagedeuren en daarom zetten we alle punten voor u op een rijtje. 

Brede toegang en gemak 

Een van de voornaamste redenen waarom openslaande garagedeuren zo geliefd zijn, is de mogelijkheid om beide deuren tegelijk en afzonderlijk van elkaar te openen. Hierdoor ontstaat een brede doorgang die het in- en uitlopen eenvoudig maakt. Of u nu uw garage gebruikt voor fietsenstalling, opbergruimte of als autoparkeerplaats, de toegang is altijd eenvoudig. Bovendien is het handig om slechts één garagedeur te openen als u regelmatig met een fiets of scooter de garage in- en uitgaat. 

Openslaande garagedeuren zijn eenvoudig met de hand te openen. Doordat ze afzonderlijk van elkaar te openen zijn, hebben alle gezinsleden makkelijk toegang tot de garage. Kinderen kunnen zonder problemen hun fiets of step uit de garage halen, terwijl u snel bij uw tuingereedschap kunt. Dit maakt openslaande garagedeuren ideaal voor gezinnen. 

Optimaal gebruik van ruimte 

Met openslaande garagedeuren creëert u meer ruimte in uw garage. Hierdoor kunt u de ruimte optimaal benutten, bijvoorbeeld door spullen aan het plafond op te hangen, iets wat met andere garagedeuren vaak lastig is. Openslaande garagedeuren zijn dus een grote plus als uw garage aan de kleine kant is. 

Hoogwaardige materialen 

Bij De Rooij Garagedeuren bieden we openslaande garagedeuren van Luxe-Line aan. Deze deuren worden op maat gemaakt en bieden in elke situatie een oplossing. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals dik aluminium profielen die thermisch onderbroken zijn, waardoor condens geen kans krijgt. Bovendien zijn de deuren voorzien van 40mm dikke stalen sandwichpalen die de kou buiten houden. De openslaande garagedeuren van Luxe-Line zijn volledig geïsoleerd door rubberen afdichtingsprofielen, waardoor tocht buiten wordt gehouden.  

Openslaande garagedeuren van De Rooij Garagedeuren 

Als u op zoek bent naar een nieuwe garagedeur, overweeg dan zeker openslaande garagedeuren. Ze bieden brede toegang, gemak, ruimtebesparing en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor optimale isolatie en duurzaamheid.  

Benieuwd naar de mogelijkheden van openslaande garagedeuren voor uw woning? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat of vraag een offerte aan. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte garagedeur voor uw situatie.  

 

 

 

De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL