Openslaande garagedeuren opener

Heeft u al een set openslaande garagedeuren die u iedere keer handmatig open moet maken? Dan is de garagedeuropener voor openslaande deuren precies wat u nodig heeft. Met de complete set van de Rooij maakt u uw openslaande garagedeuren in een handomdraai automatisch. U hoeft geen aparte deuren te kopen, met de aandrijvingskit hoeft u alleen de onderdelen te installeren om de openslaande garagedeuren elektrisch te maken.

Garagedeuropeners voor openslaande garagedeuren

Als u het overweegt om een elektrische garagedeur aan te schaffen kan het zeker de moeite waar zijn om een garagedeur opener te kopen. Als uw openslaande garagedeuren altijd met de hand open en dicht moeten kan dit best wel veel tijd en moeite kosten. Gelukkig is het dus helemaal niet nodig om een nieuwe garagedeur te kopen. Met een aandrijving set kunt u zelf alle nodige aanpassingen maken om up openslaande garagedeuren elektrische te maken. De garagedeuraandrijving voor openslaande deuren is voor vrijwel alle deuren geschikt. De set kan op allerlei verschillende soorten en afmetingen van openslaande deuren worden gemonteerd.

De openslaande garagedeuropeners van de Rooij zijn van uitstekende kwaliteit. Dit betekend dat ze jarenlang mee gaan en energie zuinig zijn. Daarnaast zijn al onze deuren en onderdelen in Nederland gemaakt waardoor u altijd verzekerd bent van kwaliteit. De garagedeurmotoren werken gewoon op stroom, u kunt het direct via een stopcontact aansluiten. De motoren van het aandrijvingssysteem zijn ook nog eens energie-efficiënt, uw elektriciteit rekening zal dus niet op eens omhoog schieten.

Instaleer uw openslaande garagedeuropeners

Wanneer u de openslaande garagedeur aandrijving heeft ontvangen kunt u deze gemakkelijk zelf installeren. De garagedeuropener wordt als een compleet doe-het-zelf pakket aangeleverd, u moet alleen de motor te aan uw bestaande openslaande garagedeuren te monteren. Openslaande garagedeuren hebben en speciaal ontworpen aandrijvingssysteem. Heeft u geen openslaande deuren, kijk dan bij de rest van de aandrijvingen om te vinden wat u zoekt.

De voordelen van elektrische openslaande garagedeuren

Er zijn genoeg redenen om uw garagedeur een elektrische opener te geven. Te eerste is het natuurlijk ontzettend praktisch. Geen gedoe met in en uit de auto stappen, met de druk op een knop open u de deuren. Dankzij de bijgeleverde afstandsbedieningen die u aan uw sleutelhanger kunt hangen kunt u de deur openen waar en wanneer u wilt. Bij ons vind u verschillende soorten sets om uw openslaande garagedeuren elektrisch te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld voor set met extra accessoires kiezen, zo heeft u naast een afstandsbediening ook een knop voor in huis.

Wanneer u uw openslaande garagedeur elektrisch maakt zorgt u ook nog eens voor een extra stukje veiligheid. De Garagedeuropeners zijn namelijk van een automatisch sluiting systeem voorzien, u zult de garage nooit per ongeluk open laten staan. Ook zijn de deuropeners in het bezit van een infrarood veiligheid systeem. Bovendien zijn de motoren ook in het bezit van een zogeheten “onderloopbeveiliging” of “obstakeldetectie, geen risico op schade of ongelukken dus!

Bestel uw openslaande garagedeuropener bij de Rooij

Bent u op zoek naar een aandrijving systeem om uw openslaande garagedeuren elektrisch te maken, dan helpen wij u graag! Wij hebben veel ervaring met het aanleveren van verschillende aandrijvingssystemen en openers voor openslaande garages. Bestel het vandaag nog en u heeft de deuropeners binnen 3 werkdagen in huis.