De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL

Garagedeuren
al vanaf
€950,- per stuk!
Meer bekijken

Garagepoort kopen

Bij de Rooij heeft u al een sectionale garagepoort vanaf € 695,- inclusief BTW!

Al onze garagepoorten hebben een hoge isolatiewaarde, zijn geruisloos en hebben een modern design. Zoekt u een kwalitatieve garagepoort tegen een scherp tarief? Bekijk dan het onderstaande assortiment! Zoekt u een garagepoort op maat? Klik dan hier.

Toont alle 10 resultaten

 • Geïsoleerde garagedeur

  Garagedeur op maat

  Bekijk product
 • Geïsoleerde garagedeur

  Sectionale garagedeur B 2500 x H 2000

  950,00
  Bekijk product
 • Geïsoleerde garagedeur

  Sectionale garagedeur B 2500 x H 2125

  995,00
  Bekijk product
 • Geïsoleerde garagedeur

  Sectionale garagedeur B 2500 x H 2250

  1.025,00
  Bekijk product
 • Geïsoleerde garagedeur

  Sectionale garagedeur B 2500 x H 2500

  1.175,00
  Bekijk product
 • Geïsoleerde garagedeur

  Sectionale garagedeur B 2750 x H 2250

  1.075,00
  Bekijk product
 • Geïsoleerde garagedeur

  Sectionale garagedeur B 2750 x H 2500

  1.295,00
  Bekijk product
 • Geïsoleerde garagedeur

  Sectionale garagedeur B 3000 x H 2500

  1.395,00
  Bekijk product
 • Geïsoleerde garagedeur

  Sectionale garagedeur B 3000 x H 3000

  1.625,00
  Bekijk product
 • Geïsoleerde garagedeur

  Sectionale garagedeur B 3500 x H 3000

  1.775,00
  Bekijk product

De voordelen van een garagepoort van De Rooij 

De sectionale garagepoorten van De Rooij worden gekenmerkt door hoge kwaliteitsstandaarden en scherpe prijzen. Een garagepoort van De Rooij kent de volgende voordelen: 

 • Onze garagepoorten hebben zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ondanks de scherpe tarieven kunt u ten alle tijden een garagepoort van hoge kwaliteit verwachten. Al onze poorten zijn voorzien van een CE keurmerk.  
 • De garagepoorten van De Rooij zijn gemaakt van stevig verzinkt staal, waardoor ze zeer stabiel zijn en niet zomaar beschadigt raken en een lange levensduur hebben.  
 • Al onze garagepoorten zijn voorzien van goede isolatie. 
 • De garagepoorten zijn zeer veilig en kunnen niet zomaar worden opgebroken. De elektrische garagepoorten kunnen worden voorzien van een automatisch sluitingssysteem als extra beveiliging. 
 • Onze garagepoorten maken weinig geluid bij het openen of sluiten. 
 • Bij De Rooij ontvangt u 2 jaar garantie op alle garagepoorten.
 • U kunt kiezen uit verschillende soorten inbouwsystemen, waardoor er altijd een geschikt inbouw systeem voor u beschikbaar is. 

Welke garagepoort heb ik nodig? 

Onze garagepoorten zijn geschikt voor vrijwel alle garages. Ons assortiment bevat alle standaard garagepoort afmetingen, echter maken wij ook garagepoorten op maat bij afwijkende afmetingen. Kijk op de tekening met technische specificaties om te zien welke afmetingen uw garage heeft. Wanneer u enkel de openingsmaat of dagmaat van de garage weet kunt u dit aan ons doorgeven. Op basis hiervan kunnen onze medewerkers bepalen welke maat deur u nodig heeft voor uw garage. 

Elektrische garagepoorten 

Naast reguliere garagepoorten bent u ook voor elektrische garagepoorten aan het juiste adres bij De Rooij. Met een elektrische garagepoort hoeft u niet de auto uit te stappen op de poort te openen. Al onze elektrische garagepoorten zijn voorzien van een automatische sluiting en worden standaard geleverd met twee afstandsbedieningen. 

Prijs van een garagepoort 

De prijs van een garagepoort is voornamelijk afhankelijk van de afmeting. U heeft al een sectionale garagepoort in afmetingen br. 2250 millimeter x hg. 2000 millimeter vanaf € 695. De prijzen zijn hierboven per afmeting te zien. U heeft nog de keuze voor een ander motief of extra accessoires bij aankoop van een sectionale garagepoort, hier zijn extra kosten aan verbonden.  

Alle accessoires voor uw garagepoort 

Ook voor alle garagepoort accessoires kunt u bij ons terecht. Er zijn diverse accessoires waarmee het mogelijk wordt om uw garagepoort te personaliseren, zoals een codeslot of LED lichtbalk. Of misschien wilt u de bodem van de garagepoort wel voorzien van een rubberen rand, hiervoor vindt u bodemrubber bij onze accessoires. U kunt tevens handzenders bijbestellen voor uw elektrische garagepoort, ideaal wanneer u een groot huishouden heeft en iedereen van een afstandsbediening voor de garagepoort wilt voorzien. Uiteraard kunt u ook alle reserveonderdelen bestellen in ons accessoire assortiment. 

Hoe monteer ik een garagepoort? 

Alle sectionale garagepoorten van De Rooij worden verkocht voor zelfmontage. U kunt de garagepoort zelf monteren of u kunt hiervoor een vakkundige monteur inhuren. Ons advies is om de poort zelf te installeren met behulp van deze video met uitgebreide en duidelijke instructies. 

Woont u in Drenthe, Friesland of Groningen? Dan kunnen wij u in contact brengen met een professionele en vakkundige monteur die voor u de garagepoort kan installeren. De kosten hiervoor bedragen doorgaans €550.

Garagepoort op maat van De Rooij 

Een kwalitatieve en in Nederland geproduceerde garagepoort koopt u natuurlijk bij De Rooij. Wij worden gekenmerkt door deskundig advies & uitstekende service. Het is dan ook niet voor niets dat onze klanten ons gemiddeld met 9,2/10 beoordelen. Zoekt u een garagepoort op maat? Vraag dan een offerte op maat aan! 

De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL