Garagedeuren
al vanaf
€495,- per stuk!
Meer bekijkenDe Rooij Garagedeuren maakt de aanschaf van een sectionale garagedeur wel heel erg aantrekkelijk! U heeft bij ons al een elektrische garagedeur vanaf € 645,- incl. BTW met motor en 2 handzenders. Onze garagedeuren worden zowel in nieuwbouw als in renovatieprojecten toegepast en zijn populair vanwege de hoogstaande kwaliteit, hoge isolatiewaarde en het prachtige design. Liever een garagedeur op maat? Klik dan hier.

De voordelen van onze garagedeuren

Een garagedeur (voor bijvoorbeeld garage of bedrijfshal) biedt vele voordelen. De deuren van De Rooij Garagedeuren zijn:

  • Stabiel
  • Duurzaam
  • Veilig
  • Geruisloos
  • Voorzien van CE keurmerk

De garagedeuren zijn goed geïsoleerd en gemaakt van stevig verzinkt staal. De sectionale deuren nemen erg weinig ruimte in beslag, zo bespaart u flink wat ruimte in uw garage. Bovendien kunt u verschillende accessoires met onze garagedeuren gebruiken, zo maakt u het nog praktische voor uzelf.

Voordelige garagedeuren kopen

Onze garagedeuren voldoen aan de CE-normering en zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar voor absolute bodemprijzen. U bent bij ons verzekerd van een perfecte prijs/kwaliteitverhouding. Bij ons betaalt u alleen voor het product, namelijk:

  • Een garagedeur die gemakkelijk te bedienen is
  • Een garagedeur met panelen van uitstekende kwaliteit
  • Een deur van De Rooij Garagedeuren is weersbestendig en gaat lange tijd mee.

Bent u op zoek naar echt goedkope garagedeuren? Dan kunt u onze restanten pagina ook goed in de gate houden. Hier verkopen wij onze tweedehands garagedeuren en eventuele restpartijen.

Welke garagedeuren heeft u nodig?

Onze garagedeuren zijn in principe voor alle garages geschikt, zelfs voor garages met een afwijkende deurmaat. Wij kunnen zowel de breedte als lengte voor u aanpassen. Weet u niet precies welk formaat garagedeur u nodig heeft? u kunt dit gemakkelijk vinden met de tekening op de pagina met technische specificaties. Aan de hand van de tekening kunt u de openingsmaat, ook dagmaat genoemd. Als u de dagmaat aan ons doorgeeft kunnen wij bepalen welke maat deur u nodig heeft.

Hoe monteer ik een garagedeur?

De garagedeuren van De Rooij kunnen thuis worden aangeleverd, maar de installatie wordt niet door ons geregeld. Wij verkopen namelijk alleen garagedeuren voor zelf montage. Woont u in Noord Nederland (Drenthe, Friesland of Groningen) dan kunnen wij u wel in contact brengen met een monteur dankzij onze expertise. Natuurlijk kunt u de garagedeuren ook zelf installeren. Bekijk de onderstaande video voor een uitgebreide en duidelijke instructies.