Garagedeuren
al vanaf
€545,- per stuk!
Meer bekijken

Een sectionale garagedeur kopen is bij De Rooij Garagedeuren wel heel erg aantrekkelijk. U hebt bij ons al een garagedeur vanaf € 545,- incl. BTW!

11 artikelen  Bent u op zoek naar een elektrische garagedeur? Bij ons vindt u deze inclusief motor en twee handzenders in verschillende soorten en maten. Onze garagedeuren worden zowel in nieuwbouw als in renovatieprojecten toegepast en zijn populair vanwege de hoogstaande kwaliteit, hoge isolatiewaarde en het prachtige design. Liever een garagedeur op maat? Klik dan hier.

De voordelen van onze garagedeuren

Een garagedeur van De Rooij biedt vele voordelen. We zetten er een aantal voor u op een rij:

  • Een garagedeur van De Rooij heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Ondanks de scherpe prijzen kunt u rekenen op een zeer hoge kwaliteitsstandaard. Zo zijn al onze deuren voorzien van een CE keurmerk.
  • Onze deuren zijn erg stabiel. Ze zijn gemaakt van stevig verzinkt staal en kunnen wel tegen een stootje. Ook zijn ze uitstekend geïsoleerd.
  • Daarnaast zijn ze zeer duurzaam. Door de hoge kwaliteit gaan ze jarenlang mee en hoeft u niet om de zoveel jaar een nieuwe te kopen.
  • Onze garagedeuren zijn ook erg veilig, waardoor ze niet zomaar opengebroken kunnen worden. Zeker als u kiest voor één van onze elektrische deuren, die ook nog eens voorzien zijn van een automatisch sluitingssysteem en een infrarood veiligheidssysteem.
  • Onze modellen nemen maar weinig ruimte in beslag. Zo voelt uw garage meteen veel ruimer aan.
  • Tot slot zijn onze deuren geruisloos. Ze gaan open en dicht zonder veel geluid te maken. Zo houdt u ook uw buren te vriend!

Voordelige garagedeur kopen

Onze garagedeuren voldoen aan de CE-normering en zijn van uitstekende kwaliteit. Desondanks zijn ze verkrijgbaar voor absolute bodemprijzen. U bent bij ons dus verzekerd van een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Bij ons betaalt u alleen voor het product, namelijk:

  • Een garagedeur die gemakkelijk te bedienen is;
  • Een deur met panelen van uitstekende kwaliteit;
  • Een deur die weerbestendig is en lange tijd mee gaat.

Bent u op zoek naar echt goedkope garagedeuren? Houd dan ook onze restantenpagina goed in de gaten. Hier verkopen wij onze tweedehands garagedeuren en eventuele restpartijen.

Welke garagedeur heb ik nodig?

Onze garagedeuren zijn in principe voor alle garages geschikt, zelfs voor garages met een afwijkende deurmaat. In zulke gevallen maken wij graag een garagedeur op maat. Wij kunnen zowel de breedte als lengte voor u aanpassen. Weet u niet precies welk formaat garagedeur u nodig heeft? U kunt dit gemakkelijk vinden met de tekening op de pagina met technische specificaties. Aan de hand van de tekening kunt u de openingsmaat, ook dagmaat genoemd, achterhalen. Als u de dagmaat aan ons doorgeeft, kunnen wij bepalen welke maat deur u nodig heeft.

Garagedeur op maat laten maken

Had u uw garagedeur graag op maat willen laten maken? Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het op maat maken van garagedeuren. Bij ons kunt u uw gehele garagedeur op maat laten maken. Zowel hoogte, breedte als zijruimte en bovenruimte kunt u op maat aan ons doorgeven. Hiernaast kunt u ook het aantal deuren kiezen en of u een elektrische of handmatige bediening wilt. Ook voor verschillende kleuren of accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Uw garagedeur op maat laten maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij maken uw garagedeur naar uw wens!

Elektrische garagedeuren

Bij De Rooij verkopen we ook elektrische garagedeuren. Hiermee laat u uzelf met één druk op de knop binnen in uw garage. Speciaal uit- en instappen om de garage open te doen is dus niet nodig. Daarnaast bieden elektrische deuren nog meer voordelen. Zo zijn ze veiliger dan normale deuren. U kunt ze bijvoorbeeld voorzien van een automatisch sluitingssysteem, een infrarood veiligheidssysteem, een veerbreukbeveiliging, een vingerknelbeveiliging en nog veel meer.

Garagedeuropeners en andere accessoires voor uw garagedeur

Naast onze garagedeuren kunt u bij ons ook diverse accessoires en onderdelen kopen voor uw deur. Zo is een elektrische garagedeuropener een grote aanrader. Met deze handige accessoire maakt u uw garagedeur elektrisch en kunt u hem met één druk op de knop bedienen. Ze zijn zowel te plaatsen op naar buiten slaande kanteldeuren als op sectionaaldeuren. We leveren er uiteraard altijd een afstandsbediening voor uw garagedeur bij. Indien gewenst kunt u hier extra van bestellen.

Hoe monteer ik een garagedeur?

Koopt u een garagedeur bij De Rooij, dan leveren wij hem graag bij u thuis af. De installatie wordt echter niet door ons geregeld. Wij verkopen alleen garagedeuren voor zelfmontage. Woont u in Noord-Nederland, (Drenthe, Friesland of Groningen), dan kunnen wij u wel in contact brengen met een professionele en vakkundige monteur.

Natuurlijk kunt u de garagedeuren ook zelf installeren. Bekijk dan de onderstaande video voor uitgebreide en duidelijke instructies.

Garagedeur prijzen

De prijs van een garagedeur is afhankelijk van de afmetingen ervan. Bij ons koopt u al een sectionale garagedeur vanaf 495 euro. Dit betreft dan een model van 2000 bij 2500 millimeter. Onze standaard deuren gaan tot en met 3500 bij 3500 millimeter; deze kost u nog altijd slechts 995 euro. Hebt u liever een garagedeur op maat? Vraag dan een offerte bij ons aan en wij maken een mooie prijs voor u.