Specials

Specials

De Rooij Garagedeuren produceert elk type garagedeur volledig op maat en naar wens van de klant. Op deze manier is elke garagedeur speciaal en aan de hand van specifieke wensen, eigenschappen en kenmerken samengesteld. Zo kunnen wij ook deuren leveren die niet alledaags zijn en die uw woning een bijzondere en uniek design kunnen geven.
woodline

1. Wood-line

Er zijn diverse inbouwsystemen mogelijk. Hieronder ziet u de verschillende varianten. Bij het grootste deel van de garagedeuren leveren wij het systeem met trekveren (TS100).

Uitvoeringen

2. Top-Line

Top-Line, de ultieme creatieve speelruimte De Top-Line garagedeur is een betrouwbare en duurzame aluminium deur, met oneindig veel variatiemogelijkheden. De Top-Line biedt u ultieme vrijheid voor een persoonlijk ontwerp. De garagedeur is opgebouwd uit een onderhoudsvrij frame van aluminium, dat u op eigen wijze kunt voorzien van diverse soorten vullingen en/of beglazing. Uw garagedeur krijgt hierdoor een verrassend andere uitstraling.

toplinetopline

Onbegrensde mogelijkheden

Het aluminiumframe van de Top-Line garagedeur kan worden gevuld met uiteenlopende soorten vullingen. Door transparante en gesloten vullingen te combineren, kunt u de deur een compleet eigen styling geven. Zowel de hoogte als de breedte van de secties zijn optimaal aan te passen aan uw garage, hierdoor ontstaat een zeer harmonisch geheel. Ook de kleurmogelijkheden van het frame en de vullingen zijn haast onbegrensd en kunnen onafhankelijk van elkaar worden gekozen.

U heeft binnen de Top-Line serie optimale creatieve vrijheid. Samen ontwerpen wij een kwaliteitsdeur die qua uitstraling, kleur en vlakverdeling volledig past bij uw woning en stijl. Wij beschikken over de kennis, vaardigheden en productiemogelijkheden om ook aan meer complexe individuele wensen tegemoet te komen. Top-Line secties zijn tevens toepasbaar als beglaasde sectie bij zowel de High-Line, Wood-Line en de Design-Line serie. Hiermee verfraait u niet alleen het uiterlijk van uw deur maar u creëert hierdoor extra lichtopbrengst in uw garage.

glassectie

3. Design-line

Onze design-line panelen worden in geleverd in een matte strakke uitvoering. Dit geeft u garage een zeer moderne en strakke uitstraling.

Design-line antra

Design-line antra

De Design-Line Antra is een fraaie antraciet garagedeur, gelijk aan RAL 7016.

Design-line granite

Design-line granite

De Design-Line Granite geeft elke woning een stoere uitstraling door zijn oersterke en grijze oppervlakte-textuur. De Granite oogt gelijk aan RAL 7043.

Design-line corten

Design-line Quartz

Het Quartz design heeft een bijzondere quartzgrijze textuur, die zorgt voor een rustige en natuurlijke uitstraling. Dit model oogt gelijk aan RAL 7039.

Design-line corten

Design-line nero

De Design-Line Nero heeft een stoere uitstraling. Dit matzwarte paneel met fijne structuur komt goed tot zijn recht in de hedendaagse architectuur. De Nero oogt gelijk aan RAL 9005.

Design-line corten

Design-line corten

Laat je verrassen door de prachtige uitstraling van dit paneel, dat de natuurlijke roestpatina van Corten staal perfect nabootst. De Design Line Corten voegt moeiteloos stijl toe aan een strakke en moderne architectuur. De kleurteint is te vergelijken met RAL 8025 (bleekbruin).

4. Vast zijpaneel/vast bovenpaneel

Vast zijpaneel/vast bovenpaneelVast zijpaneel/vast bovenpaneelVast zijpaneel/vast bovenpaneel

5. Montagekader

Een professionele afwerking van uw garagedeur Een prachtige garagedeur op het oog, maar te weinig vrije zij- of bovenruimte in uw garage? Geen probleem, met een montagekader van hoogwaardig aluminium past een garagedeur altijd. Met een montagekader creëert u eenvoudig en snel de benodigde zij- en/of bovenruimte, om probleemloos een garagedeur te laten monteren. En het ziet er ook nog eens professioneel afgewerkt uit.

5. MONTAGEKADER5. MONTAGEKADER5. MONTAGEKADER

Het montagekader wordt standaard geleverd in RAL 9016. Zonder meerprijs kunt u het montagekader ook in kleur laten poedercoaten. De verschillende mogelijkheden Omdat geen garage hetzelfde gebouwd wordt, bieden we verschillende opties. Zo is er altijd een optie die bij uw inbouwsituatie past en uw nieuwe garagedeur het mooiste uit laat komen. De opties worden verder besproken in dit document.