Garagedeuren
al vanaf
€495,- per stuk!
Meer bekijken

Overheaddeuren


Bent u op zoek naar een goedkope en kwalitatieve overheaddeur? De Rooij Garagedeuren biedt voor iedere gevel een kwaliteitsoplossing tegen een messcherpe prijs. Bij ons vindt u overheaddeuren, ook wel bekend als bedrijfsdeuren of industriedeuren, in alle soorten en maten. U heeft de keuze uit meerdere kleuren of designs en verschillende opties, zoals glassectie(s) en aandrijvingen. Interesse? Vraag dan gauw een offerte aan!Vraag een offerte aan

De voordelen van een overheaddeur

Een overheaddeur wordt veelal geplaatst in bedrijfspanden, boerderijen, schuren en showrooms. De overheaddeuren zijn hoger dan reguliere garagedeuren, zodat ook hogere voertuigen zoals vrachtwagens of tractoren eenvoudig de ruimte kunnen betreden.

Waarom kiezen voor een overheaddeur van De Rooij Garagedeuren? Simpel, dit type garagedeur biedt nu eenmaal ontzettend veel voordelen.

  • Onze overheaddeuren leveren we zowel met handmatige als elektrische bediening.
  • U kunt kiezen uit meerdere railsystemen: daklijnvolgend, up lift, high lift en nog veel meer.
  • Een overheaddeur bespaart u heel wat ruimte en is ideaal als er weinig ruimte is voor het inbouwen.
  • Onze deuren vergen weinig onderhoud en zijn dus erg duurzaam.
  • Indien gewenst maken we uw overheaddeur speciaal voor u op maat.

Overheaddeur op maat voor uw bedrijf

Vergeleken met standaard garagedeuren worden overheaddeuren normaal gesproken een stuk vaker gebruikt. Bij veel bedrijven is het namelijk een komen en gaan van voertuigen die worden in- en uitgeladen. Zeker voor zulke bedrijven is een overheaddeur op maat ideaal.

Bij De Rooij Garagedeuren maken we graag een overheaddeur voor u op maat, helemaal afgesteld op uw specifieke wensen en behoeften. Zo geven wij u de vrije hand op het gebied van:

Afmetingen

U kunt zelf de breedte, hoogte, zijruimte en bovenruimte van de overhead roldeuren opgeven. De Rooij Garagedeuren kan u overheaddeur op maat maken, waardoor uw overheaddeur altijd de perfecte afmetingen heeft voor uw situatie.

Kleur

Onze overheaddeuren zijn verkrijgbaar in verschillende standaardkleuren zoals crème-wit, dennengroen, antracietgrijs, puur wit en sepia bruin. Uiteraard kunt u ook zelf een gewenste kleur aanleveren.

Soort bediening

U kunt kiezen tussen een handmatige en een volledig elektrische bediening van uw overhead roldeur.

Profilering

Onze overhead garagedeuren worden standaard voorzien van een plankenmotief als profilering. Wanneer u liever een andere profilering heeft kunt u tevens kiezen voor een middengroef of vlakpaneel profilering.

Aanvullende accessoires

Om de overhead roldeur helemaal naar uw eigen wens te ontwerpen kunt u kiezen uit allerlei aanvullende accessoires zoals spanijzers, een codeslot, full vision panelen en meer.

Overheaddeuren prijzen

Wat kost een overheaddeur? De prijzen van overheaddeuren kunnen enorm verschillen. Dit heeft te maken met de factoren die meespelen. Welke afmetingen heeft u nodig, wilt u handmatige of elektrische bediening, welke profilering wilt u en wilt u aanvullende accessoires? Dit zijn allemaal factoren die de hoogte van de prijs bepalen. Bij De Rooij Garagedeuren kunt u uw overheaddeur naar wens samenstellen. Benieuwd wat de prijs is van uw overheaddeur? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang een offerte op maat.

Goedkope overheaddeuren kopen bij De Rooij Garagedeuren

Koopt u een overheaddeur bij De Rooij, dan bent u verzekerd van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Onze deuren zijn namelijk beloond met meerdere relevante normeringen, terwijl u ze al in huis haalt tegen een zeer goedkope prijs. U betaalt bij ons alleen voor het product!

Wilt u een overheaddeur kopen voor uw bedrijf? Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren van op maat gemaakte deuren bij bedrijven. Benieuwd wat er voor u mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar de prijzen van onze overheaddeuren? Klik dan op de onderstaande knop om een vrijblijvende offerte aan te vragen en om precies te zien wat de kosten zijn van uw gewenste garagedeur.Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan en zie precies wat de kosten zijn van uw gewenste garagedeur.

Vraag een offerte aan