De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL

Garagedeuren
al vanaf
€950,- per stuk!
Meer bekijken

Luxe-Line openslaande garagedeuren

Vraag een offerte aan

Of u nu op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke openslaande deur voor uw woning of pand of naar een zijdeur die perfect past bij uw garagedeur; de Luxe-Line biedt in elke situatie uitkomst. Onze Luxe-Line deuren worden op vakkundige wijze op maat vervaardigd.

De productieprocessen zijn, met behoud van flexibiliteit, optimaal geautomatiseerd. Nauwkeurig geprogrammeerde machines staan garant voor exacte maatvoering en controleren de processen tot op de millimeter. Vanzelfsprekend wordt er bij de productie uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

Vraag een offerte aan

Klik hier om de Luxe Line brochure te openen.

Luxe-Line: openslaande garagedeuren met een hoge isolatiewaarde

De Luxe-Line openslaande garagedeuren zijn gemaakt van dikke aluminium profielen die thermisch onderbroken zijn door middel van een kunststof strip, waardoor condens geen kans krijgt. In de deur zitten 40 mm dikke stalen sandwichpanelen verwerkt, die de kou buiten houden. Als laatste maakt u de deuren helemaal volledig geïsoleerd door de rubberen afdichtingsprofielen, deze sluiten de naden af om tocht buiten te houden.

Openslaande garagedeuren: het alternatief voor een deur met loopdeur

De openslaande garagedeuren van De Rooij zijn hét alternatief voor een deur met loopdeur. Met uitstekende isolatie en een vergrote doorloop, aangezien u niet de volledige deur hoeft te openen. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld met de fiets naar binnen of buiten gaat. Het is mogelijk om de openslaande deur te combineren met een bestaande deur, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

U bent tevens van harte welkom in onze showroom. Hier kunnen wij u alle mogelijkheden en uitvoeringen laten zien, zodat onze openslaande deuren volledig naar uw wens kan worden samengesteld.

Openslaande garagedeuren op maat

Wilt u een openslaande garagedeur zonder vensters, of wilt u juist extra lichtinval? Er zijn verschillende manieren waarop u de oplijning kunt inregelen. U kunt kiezen voor een enkele of dubbele deur en de plek waarop u het openslaande deurdeel plaatst. Standaard leveren wij de openslaande deur in plankenmotief, maar u heeft tevens de keuze uit middengroef en vlakpaneel (en varianten). Bovendien heeft u qua belijning zowel de keuze voor horizontaal als verticaal. De deuren kunnen worden geleverd met houtnerf structuur, stucco structuur of glad. Bekijk alle mogelijkheden in het vrijblijvende offerteformulier!

Montagemogelijkheden

De Luxe-Line openslaande garagedeuren zijn eenvoudig te monteren doordat u de keuze heeft ui verschillende montageprofielen. Voor montages in Friesland, Drenthe of Groningen kunnen wij u doorverwijzen naar een professionele en vakkundige monteur. Neem hiervoor contact op.

Vrijblijvende offerte openslaande garagedeuren 

Via onderstaand offerteformulier kunt u gemakkelijk uw openslaande garagedeur samenstellen. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze producten? Neem snel contact op 0592-342 922, of stuur een mail naar info@derooijgaragedeuren.nl.

Klik op de afbeelding om de PDF te downloaden

Vraag een offerte aan

De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL