In verband met de bouwvak zijn wij gesloten van maandag 26 juli t/m vrijdag 13 augustus. Maandag 16 augustus staan wij weer voor u klaar!
Webshop bestellingen worden in deze periode wel verstuurd (m.u.v. grote pakketten zoals complete garagedeuren).

Garagedeuren
al vanaf
€695,- per stuk!
Meer bekijken

Openslaande garagedeuren


De voordelen van openslaande garagedeuren

Openslaande garagedeuren geven uw huis een chique en stijlvolle twist. Buiten het uiterlijk is het bovendien enorm functioneel. U pakt gemakkelijk uw fiets, maar kunt ook gemakkelijk bij uw spullen zonder dat de garagedeur handmatig of elektrisch omhoog geschoven hoeft te worden. Openslaande garagedeuren zijn bovendien erg handig als u een eigen bedrijf heeft. Heeft u een kleine opslag in een loods? Een openslaande garagedeur is in deze situatie enorm toepasselijk gezien het feit dat u eenvoudig bij uw inventaris kan. Een snelle verkoop? U opent gemakkelijk de deuren. Zet ze eventueel helemaal open met handige 'deurklemmen'. In deze blog leest u de voordelen van het hebben van een openslaande garagedeur.

#1 Openslaande garagedeur op maat

Op basis van uw wensen kunnen wij van De Rooij advies leveren op maat. Wij leveren garagedeuren in verschillende maten en passen de deur aan op uw wensen. Benieuwd naar de keuze van het materiaal? Neem snel een kijkje in ons ruime assortiment garagedeuren voor particulieren en bedrijfsdeuren voor zakelijk gebruik.

#2 Grote deuren en lichtinval

Afhankelijk waar uw garage zich bevindt heeft de grote van de deur behoorlijk veel invloed op de lichtinval in uw pand of garage. Bent u hobbyklusser? Hoe lekker is het om de deuren in de warme zomerdagen even open te zetten. Dit creëert veel lichtinval waardoor u geen onnodig licht hoeft aan te doen. Staat uw garage juist aan de achterzijde van het huis? Dan is dit de perfecte manier om de buitenlucht- en sfeer binnenshuis te halen.

#3 De isolatie van openslaande garagedeuren

Openslaande garagedeuren hebben een uitstekende isolatiewaarde. Uiteraard kunt u hier zelf voor kiezen om dit te verbeteren door bijvoorbeeld de kieren op te vullen met 'tochtstrip'. Maar de isolatie van openslaande garagedeuren zijn op zichzelf tochtdicht dankzij de perfecte afdichting. U bespaart hiernaast dus behoorlijk op uw energierekening door de perfecte isolatie van de openslaande garagedeur.

# 4 Uitermate bestendig tegen inbrekers

De openslaande garagedeuren van De Rooij zijn bovendien inbraakbestendig. Het materiaal is voorzien van een houtnerfstructuur, maar het gebruik van andere materialen is ook mogelijk. Deze garagedeuren kunnen dus wel tegen een stootje. Het type vergrendeling is afhankelijk van het type garagedeur dat u kiest. Voor meer informatie omtrent beveiliging en sloten kijkt u verder op onze website.