De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL

Garagedeuren
al vanaf
€950,- per stuk!
Meer bekijken

Hoe maak ik een kunststof garagedeur schoon?

Garagedeuren zijn meestal erg onderhoudsvrij en duurzaam ontwikkeld, maar zo nu en dan een kleine onderhoudsbeurt te geven, zal uw garagedeuren alleen maar goed doen. Het is daarbij natuurlijk lastig om te bepalen wat uw garagedeur nodig heeft. Want met de ontwikkeling van garages en garagedeuren, zijn de materialen van de verschillende garagedeuren ook enorm uitgebreid. Heeft u een kunststof garagedeur en weet u niet goed hoe u deze moet schoonmaken of schoon moet houden? Dan kunt u hier de tips en tricks lezen om uw garagedeuren zo gloed als nieuw te maken op een verantwoorde manier.

Uw kunststof garagedeur schoonmaken

Om uw garagedeuren schoon te maken, is het allereerst belangrijk om te weten dat u absoluut geen schuurproducten of agressieve reinigingsmiddelen moet gebruiken. Grondig met water uw deuren spoelen zal simpelweg het meeste vuil op uw garagedeuren doen verdwijnen. Zitten er plekken vuil die toch niet weggaan, kies dan voor een zeepoplossing en een zachte spons. Op deze manier zorg je ervoor dat de deur wordt gereinigd en niet wordt beschadigd.

Uw kunststof garagedeur schoonhouden

Een garagedeur kan snel vuil aantrekken doordat je auto allerlei gassen uitstoot en daarnaast zal alles moeten worden blijven onderhouden. Zeker als u het mooi wilt houden. Een schoonmaakbeurt zo nu en dan is aan te raden, maar het is ook belangrijk om tussendoor uw garagedeuren te onderhouden op andere punten. Daarom is het van belang om uw garagedeuren tijdens uw schoonmaak te controleren op schade en eventuele spleten. In het geval dat deze aanwezig zijn, is het slim om direct actie te ondernemen om verder beschadigingen te vermijden. Ook kunt u de werking van de garagedeuren optimaliseren door de veren van uw kunststoffen garagedeuren in te smeren met vet. Zo blijft uw garagedeuren soepel en zorgt u voor een langere levensduur van uw garagedeuren.

Neem contact op met De Rooij Garagedeuren!

Heeft u vragen over uw garagedeuren of over het schoonmaken van een kunststof garagedeur? Bij De Rooij garagedeuren beschikken wij over een aantal specialisten die u hierbij maar al te graag helpen. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden van uw garage en uw garagedeuren. Ook staan wij voor u klaar als u een vraag heeft over de schoonmaak en het onderhoud van de garagedeuren. Voor vragen en opmerkingen, kunt u gerust contact met ons opnemen.

De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL