De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling: 9.2/10 - 152 beoordelingen
Deskundig advies & uitstekende service
Gratis bezorging boven € 25,- in NL

Garagedeuren
al vanaf
€695,- per stuk!
Meer bekijken

Geïsoleerde garagedeur  

Heeft u bij het kopen van een garagedeur wel eens gedacht om een geïsoleerde garagedeur te kopen? Kan dat? Jazeker! Bij de Rooij Garagedeuren kunt u naast de reguliere garagedeuren en bedrijfsdeuren ook kiezen voor geïsoleerde garagedeuren. Hierdoor kunt u uw ruimte goed isoleren voor zowel de koude temperaturen in de winter als de warme temperaturen in de zomer. Ideaal voor als u meer uit uw garage wilt halen dan alleen een opslagplaats.  

Voordelen geïsoleerde garagedeur 

Vroeger werden veel nieuwbouwwoningen met een eigen garage of bedrijfspanden opgeleverd zonder geïsoleerde garagedeur. De reden hiervoor is vrij eenvoudig, het is namelijk kostenbesparend. Toch valt dat voordeel in het niet tegenover de nadelen van een garagedeur zonder isolatie. Hierdoor kan er tocht en vocht in de garage ontstaan. Een factor die hierbij een rol speelt is natuurlijk afhankelijk van het doel van uw garage. Waar voorheen een garage slechts werd gebruikt voor opslag of om uw fiets of auto te stallen wordt de garage tegenwoordig ook voor andere doeleinden gebruikt. Een garage kan bijvoorbeeld ingericht worden als bijkeuken, thuiswerkplek of thuisgym. Gezien de koude winterdagen, maar ook tijdens de droge zomers, kan een goed geïsoleerde garagedeur een absolute meerwaarde zijn om de temperatuur in uw garage te controleren.  

Sectionale garagedeur 

Wat goed is om te weten is dat sectionale garagedeuren al zijn geïsoleerdDeze deur is standaard opgebouwd met 40 millimeter dikke isolatiepanelen. In combinatie met de uitstekende afdichting voorkomt de isolatie onnodig warmteverlies en beschermt het uw deur onder alle weersomstandigheden tegen tocht of condens. Dit maakt een sectioneae garagedeur ideaal voor als u uw garage niet alleen gebruikt om uw fiets in te stallen. 

Een geïsoleerde garagedeur koopt u natuurlijk bij De Rooij Garagedeuren 

Voor een geïsoleerde garagedeur bent u bij De Rooij Garagedeuren aan het juiste adres. Als u voor ons bedrijf kiest, kiest u voor kwaliteit én een fantastische service. Wij hebben persoonlijk contact, deskundig advies en duidelijke communicatie hoog in het vaandel staan, waardoor u altijd precies weet waar u aan toe bent. U kunt altijd contact met ons opnemen. Daarnaast bent u ook van harte welkom in onze showroom in Assen van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00.  

De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 152 beoordelingen
Deskundig advies & uitstekende service
Gratis bezorging boven € 25,- in NL (muv grote pakketten)