De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL

Garagedeuren
al vanaf
€950,- per stuk!
Meer bekijken

Garagedeur met roldeur

Bent u op zoek naar een garagedeur van roldeuren? Dat zit u bij De Rooij Garagedeuren goed. Wij bij De Rooij garagedeuren leveren diverse oplossingen op het gebied van bedrijfsdeuren en garagedeuren. Een roldeur garage kan heel handig zijn. Zo kunt u gemakkelijk de roldeur gebruiken als u snel even wat nodig heeft uit de garage. Het is dan niet nodig om de gehele garagedeur te openen. Zo profiteert u van gemak, door de roldeur van de garage niet helemaal open te maken.

Voordelen van een roldeur garage

Een roldeur garage heeft vele voordelen te bieden. Onze specialisten bij De Rooij garagedeuren hebben de voordelen hieronder voor u opgesomd.

Handig en snel

De spullen die in de garage staan heeft u door middel van een garagedeur met roldeur binnen no-time buiten staan. En natuurlijk andersom. Heeft u in de tuin gewerkt? De spullen die u nodig heeft, kunnen gemakkelijk mee naar buiten genomen worden en als u klaar bent ook weer naar binnen. Grote kans dat u ook nog vieze laarzen of kleding hebt. Hier wilt u natuurlijk niet uw huis mee betreden. Met de roldeur kunt u eerst gemakkelijk de garage in lopen om daar uw vieze kleding uit te trekken. Zo heeft u de viezigheid niet in huis.

Daarnaast ook handig om uw fiets te pakken wanneer u boodschappen gaat doen en om uw fiets vervolgens weer terug te zetten.

Energiezuinig

Heeft u een elektrische garagedeur? Dan kan het een stuk energiezuiniger zijn als u een garagedeur met roldeur heeft. Wilt u snel iets uit uw garage pakken, zoals de grasmaaier of bezem? Dan kunt u gemakkelijk doorlopen als de roldeur half open staat zodat de garagedeur niet helemaal geopend staat. Ook als u bijvoorbeeld in de tuin aan het werk bent is het handig, de kans is groot dat u dan steeds in en uit blijft lopen. Met een garagedeur met roldeur zet je de deur bijvoorbeeld eenvoudig half-open waardoor je de deur niet de hele tijd open en dicht hoeft te doen. De scheelt weer energie.

Extra opbergruimte

Wanneer u een garage in bezit heeft, bent u vast bekend met het probleem van uw spullen opstappelen om het tenminste kwijt te kunnen. Met een roldeur garage heb je dit probleem niet. De roldeuren rollen zich vrijwel geheel elektrisch of handmatig op en hierdoor is niet alleen het plafond vrij, maar ook de ruimte binnen in de garage. Opstappelen is niet meer nodig met een roldeur garage.

Kosten roldeur garage

De prijs van een roldeur garage is afhankelijk van de afmetingen en opties die u kiest. Wij bij De Rooij Garagedeuren hebben standaard garagedeuren, maar ook garagedeuren op maat. Zo kunt u vrijblijvend een afspraak inplannen met specialisten van De Rooij om samen in overleg te gaan over niet alleen de mogelijkheden en opties, maar ook de kosten van de roldeur garage. Voor een afspraak, hanteren we variabele openingstijden. Van maandag tot vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur. U kunt een afspraak maken via onderstaande knop.

Afspraak inplannen

Al onze garagedeuren worden in Nederland geproduceerd waarbij wij streven naar de hoogste kwaliteitsnormen. Omdat de productie dichtbij huis is, zijn we in staat om flexibiliteit en maatwerk te bieden, zelfs voor speciale afmetingen. Onze roldeur garagedeuren zijn van stevig staal gemaakt waardoor de deuren erg stabiel een duurzaam zijn. Bovendien zijn de deuren ontzettend goed geïsoleerd waardoor ze energie-efficiënt zijn. 

Roldeur garage kopen bij De Rooij Garagedeuren

Bij De Rooij Garagedeuren bieden we voor vrijwel iedere gevel een kwaliteitsoplossing. En dan ook nog eens voor een scherpe prijs. Onze specialisten hebben al ruim 10 jaar ervaring met garagedeuren en de mogelijkheden hierbij. Zo leveren we niet alleen complete garagedeuren, maar kunnen we bij De Rooij ook uw garagedeuren elektrisch maken. We hebben daarnaast veel ervaring met maatwerk. Bent u benieuwd naar eerdere projecten van De Rooij? Bekijk hier een aantal van onze projecten.

Interesse in een roldeur garage?

Heeft u interesse in een roldeur garage? Wij helpen u bij De Rooij garagedeuren graag. We voorzien u graag van goed advies en nemen daar dan ook ruim de tijd voor. Benieuwd naar de prijs van een garagedeur met roldeur of naar andere opties die wij beiden, zoals een elektrische garagedeur of openslaande garagedeuren? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons op via onderstaande knop of neem vrijblijvend contact met ons op. We zorgen ervoor dat we, speciaal voor u, een scherpe prijs maken.

Vraag een offerte aan

Wanneer u een roldeur garage bij De Rooij Garagedeuren koopt leveren we de deur bij u thuis af. Wij verkopen alleen garagedeuren voor zelfmontage dus de installatie wordt niet door ons geregeld. Wij voorzien u van een Nederlandstalige handleiding en montagevideo waarmee u de deur zelf kunt installeren. Woont u in Drenthe, Friesland of Groningen? Dan kunnen wij u in contact brengen met een vakkundige monteur die de deur voor u kan installeren. De kosten hiervoor bedragen doorgaans €550.

De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL