De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL

Garagedeuren
al vanaf
€950,- per stuk!
Meer bekijken

Poortopeners

Bent u op zoek naar een poortopener voor uw garagedeuren of uw vleugelhek? Dan bent u bij De Rooij garagedeuren aan het juiste adres. De Rooij garagedeuren beschikt over een ruim assortiment poortopeners die uw woning en omgeving een stuk veiliger maken.

Elektrische en handmatige poortopeners

Zo beschikken wij over automatische poortopeners die naast het gebruiksgemak erg makkelijk te integreren zijn in uw garage. Het maakt niet uit of uw garagedeuren nieuw of bestaand zijn. Met een gemotoriseerd systeem kan uw garage automatisch worden geopend of worden gesloten. Met slechts één klik op uw mobiele telefoon kunt u uw garagedeuren openen en sluiten wanneer u dat wenst. Wilt u liever uw garagedeur handmatig openen en sluiten, dan beschikken wij bij De Rooij garagedeuren ook voor u over een ruim assortiment. Onze poortopeners zijn geruisloos en van hoge kwaliteit. Handige gadgets die bij een poortopener horen, kunt u ook bij ons aanschaffen. Zo zijn handzenders en afstand houders ook beschikbaar op onze website.

Voordelen van een poortopener

Een poortopener kan om vele redenen worden geplaatst.

Bespaar geld en energie

Door uw garagedeur netjes en volledig te kunnen afsluiten, zal minder energie verloren gaan. Dit zorgt er vervolgens voor dat u geld bespaart met alleen al het gebruik van een poortopener

Veiligheid voor uw woning

Een poortopener heeft als doel om uw woning, garage terrein af te sluiten. Dit verhoogt het gevoel van veiligheid en met behulp van een intercom en videofoon kunt u uw terrein goed in te gaten houden.

Gemak

De volgende keer dat u uw terrein oprijdt, hoeft u niet uw auto uit te stappen. Met slechts één knop zorgt u ervoor dat het hek of de garage opengaat, waardoor u gemakkelijker en fijner thuiskomt.

Een poortopener kopen bij De Rooij Garagedeuren

De Rooij garagedeuren biedt u een groot assortiment poortopeners aan die stuk voor stuk over hoge kwaliteit beschikken. Daarnaast bieden wij deze aan voor een zeer scherpe prijs. Onze specialisten van De Rooij garagedeuren hebben enorm veel kennis van garagedeuren en de mogelijkheden hierbij, doordat zij al ruim 10 jaar ervaring hiermee hebben. Bij De Rooij garagedeuren kunnen wij uw garagedeuren volledig elektrisch maken, ook wanneer u al bestaande garagedeuren heeft. Bent u op zoek naar een bedrijf die maatwerk levert? Zoek dan niet verder, bij De Rooij garagedeuren voeren wij graag maatwerk voor u uit en doen wij er alles aan om dat extra beetje klant tevredenheid te kunnen ontvangen. Benieuwd naar onze producten? Bekijk dan hier alle poortopeners.

Interesse in een poortopener?

Heeft u interesse in een poortopener voor uw garagedeuren of vleugelhek? Bij De Rooij garagedeuren helpen wij u graag verder. Wij geven u dan ook graag advies en wij nemen hier ruim de tijd voor. Onze poortopeners staan aangeboden voor een scherpe prijs en zijn beschikbaar voor elektrisch en handmatige garagedeuren. Weet u niet zo goed welke poortopener u nodig hebt of heeft een ander vraag of opmerking? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.

De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL