Garagedeuren
al vanaf
€495,- per stuk!
Meer bekijken

Garagedeur met roldeur


Bent u op zoek naar een garagedeur met roldeur? Dat zit u bij De Rooij Garagedeuren goed. Wij leveren diverse oplossingen op het gebied van bedrijfsdeuren en garagedeuren. Een garagedeur met roldeur kan heel handig zijn. Zo kunt u gemakkelijk de roldeur gebruiken als u snel even wat nodig heeft uit de garage. Het is dan niet nodig om de gehele garagedeur te openen. Zo profiteert u van gemak, door de deur niet helemaal open te maken.

Voordelen van een garagedeur met roldeur

Een garagedeur met roldeur bieden vele voordelen. We hebben de voordelen hieronder voor u opgesomd.

  • Handig en snel

De spullen die in de garage staan heeft u door middel van een garagedeur met roldeur binnen no-time buiten staan. En natuurlijk andersom. Heeft u in de tuin gewerkt? De spullen die u nodig heeft, kunnen gemakkelijk mee naar buiten genomen worden en als u klaar bent ook weer naar binnen. Grote kans dat u ook nog vieze laarzen of kleding hebt. Hier wilt u natuurlijk niet uw huis mee betreden. Met de roldeur kunt u eerst gemakkelijk de garage in lopen om daar uw vieze kleding uit te trekken. Zo heeft u de viezigheid niet in huis.

Daarnaast ook handig om uw fiets te pakken wanneer u boodschappen gaat doen en om uw fiets vervolgens weer terug te zetten.

  • Energiezuinig

Heeft u een elektrische garagedeur? Dan kan het een stuk energiezuiniger zijn als u een garagedeur met roldeur heeft. Wilt u snel iets uit uw garage pakken, zoals de grasmaaier of bezem? Dan kunt u gemakkelijk doorlopen als de roldeur half open staat zodat de garagedeur niet helemaal geopend staat. Ook als u bijvoorbeeld in de tuin aan het werk bent is het handig, de kans is groot dat u dan steeds in en uit blijft lopen. Met een garagedeur met roldeur zet je de deur bijvoorbeeld eenvoudig half-open waardoor je de deur niet de hele tijd open en dicht hoeft te doen. De scheelt weer energie.

De prijs van een garagedeur met roldeur

De prijs van een garagedeur met roldeur is afhankelijk van de afmetingen. We hebben standaard garagedeuren, maar ook garagedeuren op maat. Benieuwd naar de prijs van een garagedeur met roldeur? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons op. We zorgen ervoor dat we, speciaal voor u, een scherpe prijs maken.

Vraag een offerte aan

Garagedeur met roldeur kopen bij De Rooij Garagedeuren

Bij De Rooij Garagedeuren bieden we voor vrijwel iedere gevel een kwaliteitsoplossing. En dan ook nog eens voor een scherpe prijs. We hebben veel ervaring met maatwerk. Benieuwd naar eerdere projecten? Bekijk hier een aantal van onze projecten.

Interesse in een garagedeur met roldeur? Wij helpen u natuurlijk graag. We voorzien u graag van een goed advies en nemen daar dan ook ruim de tijd voor. Maak hiervoor een afspraak, we hanteren namelijk variabele openingstijden. Van maandag tot vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur. U kunt ook een afspraak maken via onderstaande knop.

Afspraak inplannen