Garagedeuren
al vanaf
€495,- per stuk!
Meer bekijken

Bedrijfsdeuren


Voor vrijwel iedere gevel bieden wij een kwaliteitsoplossing tegen een scherpe prijs! De Rooij Garagedeuren levert diverse oplossingen op het gebied van bedrijfsdeuren, ook wel industriedeuren of overheaddeuren genoemd. Daarnaast zijn alle bedrijfsdeuren uiteraard leverbaar met glassectie(s), aandrijvingen en in diverse kleuren & designs.Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vraag een offerte aan

De voordelen van een bedrijfsdeur

Bedrijfsdeuren bieden vele voordelen. De bedrijfsdeuren van De Rooij Garagedeuren kunnen zowel handmatig als elektrisch geleverd worden. Ook zijn er diverse rail systemen mogelijk (denk aan daklijnvolgend, up lift, high lift, etc). Is er weinig ruimte voor het inbouwen? Ook daar zijn oplossingen voor. Zo bespaart u flink wat ruimte in bijvoorbeeld uw opslagruimte.

Voordelige bedrijfsdeuren

Onze bedrijfsdeuren voldoen aan de nodige normeringen en zijn van uitstekende kwaliteit. En dat terwijl ze verkrijgbaar zijn voor uiterst scherpe prijzen. U bent bij ons verzekerd van een perfecte prijs/kwaliteitverhouding. Bij ons betaalt u alleen voor het product!

Wilt u een bedrijfsdeur aanschaffen en bent u benieuwd naar onze prijzen? De Rooij Garagedeuren gaat helder en transparant te werk. Vraag eens een vrijlblijvende offerte bij ons aan, dan krijgt u van ons zo spoedig mogelijk een reactie.

Vraag een offerte aan