De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL

Garagedeuren
al vanaf
€950,- per stuk!
Meer bekijken

Garagedeuren

De voordelen van een bedrijfsdeur

Wanneer een traditionele garagedeur niet geschikt is kan een bedrijfsdeur de juiste oplossing bieden. De bedrijfsdeuren van De Rooij Garagedeuren kunnen zowel handmatig als elektrisch geleverd worden en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen (tot 8 meter breed en 6 meter hoog). Ook zijn er diverse rail systemen mogelijk (denk aan daklijnvolgend, up lift, high lift, etc). Is er weinig ruimte voor het inbouwen? Ook daar zijn oplossingen voor. Zo bespaart u flink wat ruimte in bijvoorbeeld uw opslagruimte. Alle bedrijfsdeuren van De Rooij Garagedeuren zijn van uitstekende kwaliteit, zodat u er jarenlang profijt van zult hebben.

Voordelige bedrijfsdeuren koopt u bij De Rooij

Onze bedrijfsdeuren voldoen aan de nodige normeringen en zijn van uitstekende kwaliteit. En dat terwijl ze verkrijgbaar zijn voor uiterst scherpe prijzen. U bent bij ons verzekerd van een perfecte prijs/kwaliteitverhouding. Bij ons betaalt u alleen voor het product!

Wilt u een bedrijfsdeur aanschaffen en bent u benieuwd naar onze prijzen? De Rooij Garagedeuren gaat helder en transparant te werk. Vraag eens een vrijblijvende offerte bij ons aan, dan krijgt u van ons zo spoedig mogelijk een reactie.

Maatwerk overhead deuren voor ieder bedrijf

Bedrijfsdeuren worden veel en regelmatig gebruikt, nog meer dan standaard garagedeuren. Daarom kunt u de bedrijfsdeur zelf op maat aanvragen. Zo bent u altijd verzekerd van de optimale oplossing. Wij bieden namelijk veel mogelijkheden op het gebied van industriedeuren, u heeft onder andere de volgende opties:

  • Afmetingen
  • Soorten bediening
  • Profilering
  • Kleur
  • Veel aanvullende accessoires

Bedrijfsdeuren prijzen

Wat kost een bedrijfsdeur? Het is lastig een vaste prijs te noemen voor een bedrijfsdeur. De hoogte van de prijs van een bedrijfsdeur hangt namelijk af van meerdere factoren. Hierbij kunt u denken aan de hoogte en de breedte, maar ook bijvoorbeeld aan de soort bediening (handmatig of elektrisch), profilering en allerlei andere soorten accessoires. Bij ons kunt u uw bedrijfsdeur zelf samenstellen naar uw wensen en behoefte. Benieuwd naar wat uw bedrijfsdeur zal kosten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang een offerte op maat.

Bedrijfsdeuren door De Rooij Garagedeuren

Bent u geïnteresseerd in nieuwe bedrijfsdeuren? Wij helpen u graag! Wij hebben veel ervaring met het aanleveren van verschillende soorten deuren bij bedrijven, ook wanneer er veel maatwerk nodig is. Hieronder ziet u een voorbeeld van een van onze eerdere projecten. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vraag een offerte aan
De allerbeste prijs/kwaliteit-verhouding
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 164 beoordelingen
Kwalitatieve garagedeuren van Hollandse bodem
Gratis bezorging pakketpost boven € 25,- in NL