In verband met de bouwvak zijn wij gesloten van maandag 26 juli t/m vrijdag 13 augustus. Maandag 16 augustus staan wij weer voor u klaar!
Webshop bestellingen worden in deze periode wel verstuurd (m.u.v. grote pakketten zoals complete garagedeuren).

Garagedeuren
al vanaf
€695,- per stuk!
Meer bekijken

Betalen


Hoe kan ik betalen?

Betaling van de producten geschiedt bij afhalen/bezorging. Dit kan met PIN of contant. Bij overboeking per bank dient het totaalbedrag bij ons te zijn bijgeschreven op het moment van afhalen of bezorging. Ook kunt u in onze webshop via Ideal producten kopen.

Kan ik ook contant betalen?

Bij bezorging én bij het afhalen van de bestelling, heeft u de mogelijk om naast PIN ook contant te betalen.

Kan ik met PIN betalen aan de chauffeur?

Zowel bij het afhalen van uw bestelling als ook bij de bezorging van de artikelen kunt u met PIN betalen. Let op!: Het kan zijn dat uw bank een bepaald limiet heeft ingesteld of dat u het van tevoren moet aangeven wanneer u een groot bedrag gaat pinnen. Als dit niet geregeld is kan de betaling en de dus de aflevering of afhaling van uw bestelling niet plaatsvinden. Informatie hierover vindt u meestal op de website van uw bank.

Zijn de vermelde prijzen inclusief BTW?

De vermelde prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW. Veel concurrerende websites prijzen hun garagedeuren zonder deze 21% BTW, waardoor het wellicht in eerste instantie lijkt dat zij goedkoper zijn.