In verband met de bouwvak zijn wij gesloten van maandag 26 juli t/m vrijdag 13 augustus. Maandag 16 augustus staan wij weer voor u klaar!
Webshop bestellingen worden in deze periode wel verstuurd (m.u.v. grote pakketten zoals complete garagedeuren).

Garagedeuren
al vanaf
€695,- per stuk!
Meer bekijken

Technische specificaties & inmeetschema


Op deze pagina vindt u meer informatie over onze sectionale garagedeuren. Ook kunt u hier de inbouwmaten downloaden. Het inmeten van een garagedeur is heel eenvoudig. Onderstaand vindt u een stappenplan voor het inmeten van uw garagedeur. Zijn uw maten anders, u mag ons ook altijd even bellen of mailen voor meer informatie. Soms zijn er ook andere oplossingen mogelijk.

Inbouwmaten garagedeur

U heeft bij de garagedeuren keuze uit 2 inbouwsystemen. Dit geldt voor zowel de standaard garagedeuren als de maatwerk garagedeuren. Het eerste inbouwysteem werkt met een torsieveer. Deze wordt boven de deuropening geplaatst. Het tweede inbouwsysteem wordt geleverd met trekveren. Deze worden aan de zijkant van de garagedeur geplaatst, dit systeem heeft minder bovenruimte nodig en is de ideale oplossing als er minder ruimte beschikbaar is! Mocht u nog vragen hebben neem dan contact met ons op.

Hieronder vindt u alle specificaties van onze garagedeuren (zowel de standaard garagedeuren als de maatwerk garagedeuren)

Uitvoering
4cm geïsoleerd paneel, welke tweezijdig voorzien zijn van een hoogwaardige gecoate staalplaat (0,35mm dik).

Panelen
De panelen van onze standaard garagedeuren zijn standaard voorzien van een plankenmotief, middengroef of vlak paneel.
Bij onze maatwerk garagedeuren heeft u keuze uit diverse motieven en structuren.
De panelen uit beide series zijn 40 mm geïsoleerd met polyurethaan en zijn tweezijdig voorzien van een hoogwaardige gecoate staalplaat. De garagedeur is verdeeld over panelen van ongeveer 50 cm breed en zijn uitgevoerd met een vingerknelbeveiliging.

Profilering standaard garagedeuren
De profilering van onze standaard garagedeuren hebben aan de binnenzijde een smalle profilering (plankenmotief), standaard buitenzijde houtnerf met smalle profilering (plannenmotief). Tevens kunt u kiezen uit middengroef en vlak paneel (tegen een meerprijs).

Profilering maatwerk garagedeuren
De profilering van onze maatwerk garagedeuren zijn aan de binnenzijde voorzien van smalle profilering met een stuccomotief (RAL 9010: wit). Voor de buitenzijde zijn er verschillende profileringen leverbaar:
- Stucco met een plannenmotief (RAL 7016 en RAL 9016).
- Glad en vlak (RAL 7016 en RAL 9016)
- Microrib (RAL 9016 en RAL 9006)
- Houtnerfstructuur met middengroef (RAL 7016 en RAL 9016)

Railsysteem
Dubbele rail, geschikt voor lage inbouw, minimaal 20cm vrije bovenruimte. Optioneel kan roestvrijstaal beslag worden toegepast.
Ook kunnen wij een railsysteem voor lage inbouw leveren, u heeft hiervoor minimaal 12cm vrije ruimte boven de deur nodig. Dit systeem geldt voor deurhoogtes tot en met 3000mm hoog.

Afdichting
Rondom tochtwerend rubberprofiel. De deuren zijn voorzien van EPDM rubbers aan boven- en onderzijde.

Kleuren
Onze standaarddeuren zijn leverbaar in de kleuren: RAL 9016 (wit) en RAL 7016 (antraciet grijs). Daarnaast kunnen we tegen een meerprijs vanaf € 125,- de deuren in iedere gewenste RAL kleur laten spuiten.

Bediening
Handbediend (met schuifgrendel, cilinderslot of kettingtakel) of elektrisch bediend. De elektrische garagedeuren worden standaard geleverd met twee handzenders.

Aandrijving
De deuren worden geleverd met elektrische motor van Liftmaster met stille motor, LED verlichting en 2 afstandsbedieningen. De motor is voorzien van een fluisterstille riemaandrijving. Ook is het mogelijk om een losse aandrijving op uw bestaande garagedeur te plaatsen

Beveiliging
Veerbreukbeveiliging, vingerknelbeveiliging en onderloopbeveiliging.

Overige kenmerken:

 • Duurzaam
 • Alle deuren en garagedeuropeners zijn voorzien van het CE-keurmerk
 • Toepasbaar in renovatie en nieuwbouw
 • Ook in RVS uitvoering verkrijgbaar
 • Onze motoren zijn uitgerust met een fluisterstille riemaandrijving
 • Te leveren in handbediend en elektrisch bediend
 • Lange levensduur en onderhoudsarm
 • Wij bezorgen ook bij u thuis (kijk voor meer informatie op Afhalen / Bezorgen)
 • Eventueel met montage te leveren
 • De garagedeuren zitten nieuw in de verpakking en worden als doe-het-zelf pakket geleverd
 • Kortom een erg complete kwaliteits garagedeur voor een zeer scherpe prijs!

Onze garagedeuren zijn gemakkelijk te bedienen, functioneel en vergroten de uitstraling van uw pand.