In verband met hemelvaart zijn wij gesloten van donderdag 13 mei t/m vrijdag 14 mei.

Garagedeuren
al vanaf
€545,- per stuk!
Meer bekijken

Technische specificaties & inmeetschema


Op deze pagina vindt u meer informatie over onze sectionale garagedeuren. Ook kunt u hier de inbouwmaten downloaden. Het inmeten van een garagedeur is heel eenvoudig. Onderstaand vindt u een stappenplan voor het inmeten van uw garagedeur. Zijn uw maten anders, u mag ons ook altijd even bellen of mailen voor meer informatie. Soms zijn er ook andere oplossingen mogelijk.

Inbouwmaten garagedeur

U heeft bij de garagedeuren keuze uit 2 inbouwsystemen. Dit geldt voor zowel de standaard garagedeuren als de maatwerk garagedeuren. Het eerste inbouwysteem werkt met een torsieveer. Deze wordt boven de deuropening geplaatst. Het tweede inbouwsysteem wordt geleverd met trekveren. Deze worden aan de zijkant van de garagedeur geplaatst, dit systeem heeft minder bovenruimte nodig en is de ideale oplossing als er minder ruimte beschikbaar is! Mocht u nog vragen hebben neem dan contact met ons op.

Hieronder vindt u alle specificaties van onze garagedeuren (zowel de standaard garagedeuren als de maatwerk garagedeuren)

Uitvoering
4cm geïsoleerd paneel, welke tweezijdig voorzien zijn van een hoogwaardige gecoate staalplaat (0,35mm dik).

Afwerking
Aluminium u-profiel afwerking aan boven- en onderzijde.

Panelen
De panelen van onze standaard garagedeuren zijn standaard voorzien van een houtnerfstructuur en smalle profilering (plankenmotief). Andere motieven (middengroef en vlak paneel) zijn tegen een meerprijs leverbaar.
Bij onze maatwerk garagedeuren heeft u keuze uit diverse motieven en structuren.
De panelen uit beide series zijn 40 mm geïsoleerd met polyurethaan en zijn tweezijdig voorzien van een hoogwaardige gecoate staalplaat. De panelen zijn eenvoudig in te korten (zowel in de breedte als in de hoogte). De garagedeur is verdeeld over panelen van ongeveer 50 cm breed en zijn uitgevoerd met een vingerknelbeveiliging.

Profilering standaard garagedeuren
De profilering van onze standaard garagedeuren hebben aan de binnenzijde een smalle profilering (plankenmotief), standaard buitenzijde houtnerf met smalle profilering (plannenmotief). Tevens kunt u kiezen uit middengroef en vlak paneel (tegen een meerprijs).

Profilering maatwerk garagedeuren
De profilering van onze maatwerk garagedeuren zijn aan de binnenzijde voorzien van smalle profilering met een stuccomotief (RAL 9010: wit). Voor de buitenzijde zijn er verschillende profileringen leverbaar:
- Stucco met een plannenmotief (RAL 9010, RAL 7016 en RAL 9006).
- Houtnerfstructuur met een plankenmotief (RAL 9010)
- Glad en vlak (RAL 7016)
- Microrib (RAL 9010 en RAL 9006)
- Houtnerfstructuur en vlak paneel (RAL 9010)
- Houtnerfstructuur met middengroef (RAL 9010)
- Glad met middengroef (RAL 9016)

Railsysteem
Dubbele rail, geschikt voor lage inbouw, minimaal 20cm vrije bovenruimte. Optioneel kan roestvrijstaal beslag worden toegepast.
Ook kunnen wij een railsysteem voor lage inbouw leveren, u heeft hiervoor minimaal 12cm vrije ruimte boven de deur nodig. Dit systeem geldt voor deurhoogtes tot en met 2500mm hoog en 3000mm breed.

Afdichting
Rondom tochtwerend rubberprofiel. De deuren zijn voorzien van industriële rubbers aan boven- en onderzijde.

Kleuren
Onze standaarddeuren zijn leverbaar in de kleuren: RAL 9001 (creme-wit) RAL 9010 zuiverwit), RAL 8014 (sepiabruin), RAL 7016 (antraciet grijs) & RAL 6009 (dennengroen).
Onze maatwerk garagedeuren zijn leverbaar in de kleuren: RAL 9010 (zuiverwit), RAL 7016 (antracietgrijs), RAL 9006 (aluminiumkleur), RAL 9016 (verkeerswit).

Bediening
Handbediend (met schuifgrendel, cilinderslot of kettingtakel) of elektrisch bediend. De elektrische garagedeuren worden standaard geleverd met een noodontgrendeling zodat de garagedeur van buitenaf geopend kan worden indien bijvoorbeeld de stroom uitvalt.

Aandrijving
De deuren worden geleverd met elektrische motor (0,5 PK) met LED verlichting en 2 afstandsbedieningen. De motor is voorzien van een fluisterstille riemaandrijving. Ook is het mogelijk om een losse aandrijving op uw bestaande garagedeur te plaatsen

Beveiliging
Veerbreukbeveiliging, vingerknelbeveiliging en onderloopbeveiliging.

Overige kenmerken:

 • Duurzaam
 • Alle deuren en garagedeuropeners zijn voorzien van het CE-keurmerk
 • Toepasbaar in renovatie en nieuwbouw
 • Ook in RVS uitvoering verkrijgbaar
 • Onze motoren zijn uitgerust met een fluisterstille riemaandrijving
 • Te leveren in handbediend en elektrisch bediend
 • Lange levensduur en onderhoudsarm
 • Wij bezorgen ook bij u thuis (kijk voor meer informatie op Afhalen / Bezorgen)
 • Eventueel met montage te leveren
 • De garagedeuren zitten nieuw in de verpakking en worden als doe-het-zelf pakket geleverd
 • Kortom een erg complete garagedeur voor een uiterst scherpe prijs!

Onze garagedeuren zijn gemakkelijk te bedienen, functioneel en vergroten de uitstraling van uw pand.