Sectionaalpoorten


Sectionalepoorten zijn praktische garagedeuren. Door de verschillende panelen (secties) rollen de deuren gemakkelijk op en bespaart u flink wat ruimte ten opzichte van kanteldeuren. Bent u op zoek naar sectionaalpoorten van kwaliteit voor een lage prijs? Dan zit u goed bij De Rooij Garagedeuren.

Bij ons bent u verzekerd van hoogstaande sectionaalpoorten voor de allerlaagste prijs. We kunnen deze lage prijzen hanteren dankzij onze goede relatie met onze leveranciers en afnemers. U betaalt bij ons niet voor dure winkelpanden of duur betaalde medewerkers. Het draait om slechts één ding, de poorten zelf!

Meerdere typen sectionaalpoorten

Wij leveren diverse oplossingen:

• Sectionale poorten voor garagedeuren

• Overhead deuren en industriële toepassingen (bedrijfsdeuren)

De deuren zijn leverbaar met doorkijkvenster(s) en aandrijvingen op alle systemen.

Geruisloos en stevig

Als u kiest voor een sectionaalpoort van De Rooij Garagedeuren, dan kiest u voor een geruisloze, stevige en stabiele deur. De poorten worden als doe-het-zelf-pakket geleverd. Als u vragen heeft over de montage neemt u telefonisch contact met ons op via +31 (0)6 41424232 of +31 (0)6 25220612. Twee linkerhanden? Geen nood, we brengen u in contact met een montagebedrijf.

Sectionaalpoorten afhalen of bezorgen

Een sectionaalpoort bestelt u bij ons al vanaf € 645,-. Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u van ons een bevestiging en geschied betaling op factuur. Maatwerk? In dat geval kunt u bij ons een offerte aanvragen. U kunt de poorten in ons magazijn in Assen afhalen. U kunt er ook voor kiezen de deuren te laten bezorgen. Bekijk onze bezorgtarieven in de diverse regio's in Nederland.

Wilt u meer weten? Bekijk enkele technische specificaties, bekijk onze prijzen of stel een vraag aan ons.