Overheaddeuren


Overheaddeuren of ook industriedeuren worden in grote magazijnhallen, industriecomplexen of productieruimtes ingezet. Dus overal daar, waar grote openingen gesloten moeten worden. De overheaddeuren van De Rooij Garagedeuren zijn er in veel verschillende uitvoeringen, voor elke bedrijfstoepassing, in verschillende constructiecombinaties te leveren. Onze robuuste deuren zijn uitgerust met een gebruiksvriendelijk aandrijf- en besturingssystemen welke optimaal op elkaar zijn afgestemd. Handbediende overheaddeuren behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. De overheaddeuren van de Rooij Garagedeuren zijn perfect isolerend en verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Voordelen van onze overheaddeuren

Een overheaddeur biedt de volgende voordelen:

  • Betrouwbaar
  • Robuust uitgevoerd
  • Ruime doorrijruimte
  • Optimale veiligheid
  • Goede isolatie
  • Optimale lichtoplossingen

Voordelige overheaddeuren van kwaliteit

Bent u op zoek naar een voordelige overheaddeur die voldoet aan al uw eisen? Bij De Rooij Garagedeuren vindt u een uitgebreid assortiment overheaddeuren voor zowel bedrijven als particulieren. Deskundig advies en uitstekende service kenmerken De Rooij Garagedeuren. Bovendien wordt er maatwerk geleverd zonder dat er een meerprijs wordt berekend. Ga voor de beste prijs/kwaliteitverhouding en vraag vandaag nog een offerte aan voor een nieuwe overheaddeur. U kunt onze garagedeuren laten bezorgen maar ook zelf ophalen bij ons magazijn in Assen. Hulp nodig bij de montage? Uiteraard kunnen wij uw deur ook laten monteren.

Meer informatie over overheaddeuren?

Bent u zich aan het oriënteren en wilt u graag vrijblijvend meer informatie over ons aanbod overheaddeuren? Stel gerust een vraag aan een van onze deskundige medewerkers. Zij kunnen u alles vertellen over overheaddeuren maar ook over:

  • Sectionaaldeuren
  • Montage
  • Levertijden

Een bedrijfsdeur bestelt u bij ons al vanaf € 645,-. Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u van ons een bevestiging en geschied betaling op factuur. Maatwerk? In dat geval kunt u bij ons een offerte aanvragen. Wilt u graag contact met ons om de mogelijkheden van onze garagedeuren te bespreken? Maak gerust een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.