In verband met de bouwvak zijn wij gesloten van maandag 26 juli t/m vrijdag 13 augustus. Maandag 16 augustus staan wij weer voor u klaar!
Webshop bestellingen worden in deze periode wel verstuurd (m.u.v. grote pakketten zoals complete garagedeuren).

Garagedeuren
al vanaf
€695,- per stuk!
Meer bekijken

Bij De Rooij Garagedeuren bieden we u de mogelijkheid om uw garagedeur te voorzien van accessoires, waarmee de deuren nog praktischer worden. Bekijk het onderstaande assortiment!

68 artikelen  Garagedeur accessoires voor de installatie

Om uw garagedeur goed te installeren heeft u (afhankelijk van de situatie) bepaalde accessoires nodig. In het bovenstaande assortiment vindt u alle accessoires die u nodig heeft bij het monteren van uw garagedeur. Hierbij kunt u denken aan diverse scharnieren, loopwielen, houders, koppelingen en meer. Bekijk het bovenstaande assortiment om alle handige accessoires voor de installatie en meer te bekijken!

Accessoires voor de bediening van uw garagedeur

Wanneer u uw garagedeur gemakkelijk van afstand wilt kunnen openen heeft u een afstandsbediening nodig. Nu wordt een garagedeur motor van De Rooij Garagedeuren standaard geleverd met twee afstandsbedieningen. Echter kunt u er altijd voor kiezen om meer afstandsbedieningen te bestellen, deze vindt u in het bovenstaande assortiment. Ook kunt u kiezen voor een drukknop, dit is een knop zoals die van een lichtschakelaar waarmee u de deur kunt laten openen of sluiten.

Garagedeur accessoires om uw garagedeur te personaliseren

Bij De Rooij Garagedeuren bieden we u de optie om uw garagedeur te personaliseren. Hiervoor bieden wij verschillende praktische garagedeur accessoires aan. Wat dacht u van vensters in diverse afmetingen en vormen zoals rechthoekig, ovaal, vierkant en rond. Tevens vindt u bij ons diverse rubbers om de deuren goed af te dichten, diverse handgrepen, noodaccu's, een codeslot en nog veer meer. Bekijk direct het bovenstaande assortiment om uw garagedeur te personaliseren!

Waarom De Rooij Garagedeuren?

Bij De Rooij Garagedeuren staan we voor goed klantcontact, goede service en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Klanten beoordelen ons dan ook met een 9,1! Bestel nu uw garagedeur accessoires en krijg hem binnen drie dagen thuis geleverd. Voor uw vragen, kunt u vrijblijvend contact met ons openen.

Bent u nog aan het oriënteren? Neem dan ook eens een kijkje bij onze garagedeuren of bedrijfsdeuren en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!